• Rundt speil med vakker fasettslipt kant
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Eksklusiv fremtoning
KAILA er et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent design og kvalitet. Konseptet bygger på den nordiske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene innredningsdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

">

KAILA Rundt Speil Deluxe 80 cm Ø

722 ,- 849 ,-
Du sparer 127 ,- (-15%)

Velg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Farge på speilglasset 
Transparent
Kantbearbeiding
Fasettslipt
Type speil
Veggspeil
Speilmål
80 cm ø
Vekt (Gram)
4900
Veggfeste
Ja

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Like moderne som det er tidløst! Dette runde speilet har en elegant fasettslipt kant som gir det en eksklusiv og noe luksuriøs fremtoning. Et rundt speil som dette skaper en myk og innbydende atmosfære og smelter enkelt inn i hvilket som helst interiør – både moderne og tradisjonelle.

KAILA Rundt Speil Deluxe er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, hvorav denne varianten har en diameter på 80 cm. En perfekt størrelse som kan brukes både på badet, i gangen eller hvorfor ikke plassere det som en stilig og funksjonell interiørdetalj i stuen eller på soverommet?

KAILA er et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent design og kvalitet. Konseptet bygger på den nordiske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene innredningsdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.Varenummer: 51044173
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette