• Rektangulært baderomsspeil med frostede kanter
  • Varmhvit LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA

KAILA Speil Frost LED 50x70 cm

  • Rektangulært baderomsspeil med frostede kanter
  • Varmhvit LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2021
Speilmål
50x70 cm
Størrelse
50x70 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste
Ja
Yttermål
50x70 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt
6140 g

Dette stilige speilet i svensk design fra KAILA har en rektangulær form og har frostede kanter. Bak de stilige kantene har speilet en integrert LED-belysning som pent lyser opp speilet og gir et varmt hvitt lys i 3000K. LED-belysningen er justerbar, og du kan enkelt justere lysstyrken ved å holde den vanntette berøringsknappen nede på skjermen i noen sekunder. Sminke speilet husker automatisk den siste lys innstillingen neste gang du slår den på. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys.

Det elegante speilet på badet er bare 3 cm dypt og måler 50x70 cm. Speilet er godkjent for bad og den stilige designet gir hjemmet ditt en luksuriøs følelse!

Speilet kommer fra KAILA - et nytt svensk merke med fokus på stilig design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044784

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.