• Ovalt veggspeil med glass farget i roségull
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Myk og elegant fremtoning

KAILA Speil Oval Rose Gold 50x100 cm

  • Ovalt veggspeil med glass farget i roségull
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Myk og elegant fremtoning
849.90 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Farge 
Gull
Farge på speilglasset 
Roségull
Type speil
Veggspeil
Speilmål
50x100 cm
Størrelse
50x100 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste 
Ja
Vekt 
3630 g

Et ovalt speil som dette – med et stilrent og moderne design – blir en skikkelig moderne interiørdetalj i hjemmet ditt! Speilet er veldig tynt og har ingen ramme, og disse egenskapene i kombinasjon med den myke ovale formen resulterer i et veldig dekorativt og elegant veggspeil. Speilglasset er også farget i en stilig nyanse av roségull, noe som bidrar til den moderne følelsen til speilet.

Dette speilet er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, og akkurat denne varianten har dimensjonene 50x100 cm. En veldig praktisk størrelse som kan brukes i for eksempel gangen, eller som speil på soverommet eller i stuen. Uansett hvilket rom du velger å plassere dette speilet i, bør det henges et sted hvor det vises godt!

KAILA er et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent design og kvalitet. Konseptet bygger på den nordiske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene innredningsdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer:
51044150

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.