• Lekker og funksjonell baderomsspeil
  • Integrerad LED belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design fra KAILA

KAILA Speil Rectangle LED 60x80 cm

  • Lekker og funksjonell baderomsspeil
  • Integrerad LED belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design fra KAILA
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste
Ja
Watt
31
Godkjent for bad
Ja
Vekt
7700 g

Dette er et rektangulært baderomsspeil i klassisk design. Speilet måler 80x60 cm og er bare 3 cm dypt. Baderomsspeilet har tilhørende veggfester og kan monteres både vannrett og loddrett. Litt inne i speilkanten går en dekorativ integrert LED-belysning rundt speilglasset. Belysningen er dimbar og justeres ved å holde den vanntette berøringsknappen nede på skjermen, slik at du enkelt kan justere styrken basert på lyset rundt deg. Belysningen er opplyst i en varmhvit nyanse i 3000K bak speilet og gir et fint lys fremover. LED er en energieffektiv lyskilde som gir jevnt og naturlig lys - som er perfekt for et badespeil!

Speilet er godkjent for bad, men det tidløse og klassiske designet passer like godt på de andre veggene i hjemmet. For eksempel som sminkespeil!

Speilet kommer fra svenske KAILA. KAILA er et nytt svensk merke som investerer i stilige interiørdetaljer til rimelige priser i stilig svensk design for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044780

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.