• Rektangulært speil med mykere kanter
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA

KAILA Speil Soft Edges II LED 60x80 cm

  • Rektangulært speil med mykere kanter
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste 
Ja
Watt
31
Godkjent for bad
Ja
Vekt 
7600 g

Dette er et elegant baderomsspeil fra det svenske merket KAILA. Speilet har mykere kanter og innsiden er en integrert LED-belysning som stilfullt rammer inn speilglasset. Den integrerte LED-belysningen er dimbar og gir et naturlig varmt hvitt lys i 3000K. Belysningen justeres enkelt ved å holde fingeren på berøringsknappen i noen sekunder og lyset dempes til ønsket intensitet. Speilet husker den siste lys innstillingen neste gang du slår den på.

Speilet måler 60x80 cm, og med tilhørende veggfester kan du plassere det både vannrett og loddrett. Speilet er godkjent for bad.

KAILA er et nytt svensk merke som investerer i stilige interiørdetaljer til rimelige priser i stilig svensk design for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044782

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.