• Elegant baderomsspeil med mykere kanter
  • Kan monteres både horisontellt og vertikalt
  • Dimbar LED belysning i 3000K

KAILA Speil Soft Edges LED 50x70 cm

  • Elegant baderomsspeil med mykere kanter
  • Kan monteres både horisontellt og vertikalt
  • Dimbar LED belysning i 3000K
2499 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2021
Speilmål
50x70 cm
Størrelse
50x70 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste
Ja
Watt
27
Godkjent for bad
Ja
Vekt
614 g

Dette baderomsspeilet fra KAILA i rektangulær form har myke kanter og måler 50x70 cm. Speilet har en integrert LED-belysning som lyser opp bak kanten og gir et fint lys fremover. Belysningen gir et lys i 3000K som er en varm hvit nyanse. Perfekt når du smører for eksempel! Du kan enkelt slå på belysningen ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen og justere styrken ved å holde knappen nede i noen sekunder. Speilet har en funksjon som kan huske den siste lys innstillingen neste gang du slår på belysningen.

Det elegante speilet på badet er bare 3 cm dypt og måler 50x70 cm. Badespeilet har veggfester og kan monteres både vannrett og loddrett. Den dimbare LED-belysningen og de myke kantene gjør at speilet gir rommet en varm og myk følelse. Speilet er godkjent for bad.

Badespeilet kommer fra det svenske merket KAILA. KAILAs interiørdetaljer er preget av den svenske designstilen - minimalisme, eleganse og funksjonalitet i høy kvalitet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044783

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.