• Elegant baderomsspeil fra KAILA
  • Integrert og dimbar LED belysning
  • Rektangulært form med myke kanter

KAILA Speil Soft Edges LED 60x80 cm

  • Elegant baderomsspeil fra KAILA
  • Integrert og dimbar LED belysning
  • Rektangulært form med myke kanter
2495 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Speilmål
60x80 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste
Ja
Yttermål
60x80 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt
7600 g

Dette baderomsspeilet i tidløs design har en rektangulær form og myke kanter med avrundede hjørner. Langs kanten er en integrert LED-belysning som rammer speilet pent inn. LED-belysningen lyser opp bak speilet og gir et fint lys fremover i 3000K som er en varmhvit nyanse. Belysningen slås enkelt på ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen og justeres ved å holde knappen nede i noen sekunder. Speilet husker den siste lys innstillingen neste gang du slår på belysningen. Speilet er godkjent for bad.

Det elegante speilet på badet er bare 3 cm dypt og måler 60x80 cm. Badespeilet har veggfester og kan monteres både vannrett og loddrett. Den dimbare LED-belysningen og de myke kantene gjør at speilet gir rommet en varm og myk følelse.

Badespeilet kommer fra det svenske merket KAILA. KAILAs interiørdetaljer er preget av den svenske designstilen - minimalisme, eleganse og funksjonalitet i høy kvalitet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer: 51044781
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse