• Elegant baderomsspeil fra KAILA
  • Integrert og dimbar LED belysning
  • Rektangulært form med myke kanter

KAILA Speil Soft Edges LED 60x80 cm

  • Elegant baderomsspeil fra KAILA
  • Integrert og dimbar LED belysning
  • Rektangulært form med myke kanter
2499 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående og liggende
Veggfeste 
Ja
Yttermål 
60x80 cm
Godkjent for bad
Ja
Vekt 
7600 g

Dette baderomsspeilet i tidløs design har en rektangulær form og myke kanter med avrundede hjørner. Langs kanten er en integrert LED-belysning som rammer speilet pent inn. LED-belysningen lyser opp bak speilet og gir et fint lys fremover i 3000K som er en varmhvit nyanse. Belysningen slås enkelt på ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen og justeres ved å holde knappen nede i noen sekunder. Speilet husker den siste lys innstillingen neste gang du slår på belysningen. Speilet er godkjent for bad.

Det elegante speilet på badet er bare 3 cm dypt og måler 60x80 cm. Badespeilet har veggfester og kan monteres både vannrett og loddrett. Den dimbare LED-belysningen og de myke kantene gjør at speilet gir rommet en varm og myk følelse.

Badespeilet kommer fra det svenske merket KAILA. KAILAs interiørdetaljer er preget av den svenske designstilen - minimalisme, eleganse og funksjonalitet i høy kvalitet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044781

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.