• Rundt speil med lærbånd for opphenging
  • Trendy industriell design
  • Varmt hvitt lys i 3000K

KAILA Speil Svart LED 60 cm Ø

  • Rundt speil med lærbånd for opphenging
  • Trendy industriell design
  • Varmt hvitt lys i 3000K
2932.55 ,- 3295.00 ,-
Du sparer 362.45 ,- (-11%)

På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
3 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Materiale
Metall
Speilmål
60 cm ø
Veggfeste
Ja
Godkjent for bad
Ja

Varemerke: KAILA

Dette baderomsspeilet er i en industriell design med sin svarte nyanse og trendy runde design. Speilet måler 60 cm i diameter og har et tilhørende lærrem i brunsvart for oppheng. Rundt speilglasset er en integrert LED-belysning som gir en varm hvit glød i 3000K. For å slå på belysningen, trykk på den vanntette berøringsknappen på skjermen. Belysningen kan dempes, og du kan enkelt justere styrken ved å holde nede berøringsknappen i noen sekunder. Speilet husker den siste lys innstillingen neste gang du starter den. Dette gir deg muligheten til alltid å reflektere deg selv i et godt lys! Speilet er godkjent for bad, men vil også være en fin interiørdetalj på de andre veggene i hjemmet!

Speilet kommer fra KAILA - et nytt svensk merke med fokus på stilig design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon.

Varenummer: 51044786
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse