• Rundt speil med vakker fasettslipt kant
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Eksklusiv fremtoning
5.0 1

KAILA Rundt Speil Deluxe 110 cm Ø

  • Rundt speil med vakker fasettslipt kant
  • Stilrent svensk design fra KAILA
  • Eksklusiv fremtoning
3595 ,-
(1 anmeldelser)
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Farge på speilglasset 
Transparent
Kantbearbeiding
Fasettslipt
Type speil
Veggspeil
Speilmål
110 cm ø
Vekt (Gram)
9260
Veggfeste
Ja
Vikt (gram)-1
9260

Varemerke: KAILA

Dette runde speilet har en stilig fasettslipt kant, som gir det en eksklusiv fremtoning. Det moderne, men også tidløse, designet gjør at speilet passer i alle hjem og til alle innredningsstiler. Speilets runde form gjør også at det skaper en myk og innbydende stemning i rommet det blir plassert i.

Bruk speilet til å skape romfølelse og som funksjonelt møbel, samt for å tilføre et stykke stilrent design i for eksempel stua, gangen eller på soverommet.

KAILA Rundt speil Deluxe finnes i flere størrelser, hvorav denne varianten kommer i ?110 cm.

KAILA er et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent design og kvalitet. Konseptet bygger på den nordiske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne vri. KAILA tilbyr pene innredningsdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

KAILA er et nytt svensk merke med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet. Varenummer: 51039746

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Cecilia

Jeg er veldig fornøyd med både leveringstid og med selve speile! Elsker kanten på speilet og syns de gjør den unik og utrolig fin. Hilsener , Kjempefornøyd kunde. @myshjemmet

2020-09-21

Skriv en anmeldelse