Skap en unik bildevegg med skikkelig WOW-faktor

Nå for tiden blir det stadig mer uvanlig å se et enslig maleri henge på en vegg i noens hjem. Stadig flere lager større bildevegger. Ikke så rart, å samle ulike kunstverk sammen på én vegg i hjemmet skaper virkelig en stilig og personlig følelse!

Er du ivrig etter å lage en bildevegg i hjemmet ditt? Tenk utenfor boksen og lag en som skiller seg ut med ulike rammer. Ved å variere ulike stiler og størrelser på bilderammer får du en mer levende og unik bildevegg. Å velge en gyllen ramme til en sort/hvit plakat kan gi en herlig energiinnsprøytning til motivet, eller la et fargerikt motiv skinne ved å velge en mer stilig ramme. I tillegg kan du blande plakater med mer eksklusive kunstverk og personlige fotografier på veggen. Variasjonsmulighetene er uendelige og det blir veldig fint.

Ulike rammer skaper dimensjoner i interiøret

Bildevegg i hverdagsrom

Våg å blande ulike materialer og farger for å skape dimensjoner i interiøret. Her er gyldne bilderammer sammen med sorte og sølvrammer plassert i forskjellige høyder og det bidrar til en kraftig wow-faktor!

Sjarmen med en bildevegg er at du kan velge å designe den etter din smak, og den trenger ikke stoppe med rammene. Prøv å blande inn andre interiørdetaljer som lampetter, vegghengte vaser og speil mellom maleriene for å skape en dynamisk form. Husk at det kan kreve en del plass på veggen og litt planlegging på forhånd. Et tips er å prøve å plassere maleriene og detaljene på gulvet, ordne dem etter hvordan du vil at de skal sitte på veggen og ta utgangspunkt i det ved montering. Det kan også være smart å følge med på møblene i hjemmet ditt, ønsker du å plassere bildeveggen din over sofaen vil det være fint å ta utgangspunkt i sofaens bredde. Med litt kreativitet og planlegging kan bildeveggen din bli en iøynefallende detalj i hjemmet hvor du kan fremheve dine vakreste motiver og detaljer!

Gi veggen din et dynamisk preg

Ulike bilderammer i hverdagsrom

Å velge forskjellige fotorammer for plakatene og fotografiene gir virkelig bildeveggen et spesielt dynamisk preg. Vi har et bredt utvalg med over 5500 rammer, noe som gir deg store muligheter til å mikse og matche ulike fotorammer. Vi har rammer i mange forskjellige materialer, former og størrelser! Skulle du fortsatt ikke finne noe som passer, lager vi også skreddersydde rammer til bildene dine.

Ta gjerne en titt på vårt sortiment av rammer och plakater. Du vet vel at du kan fremkalle dine bilde og lage forstørrelser hos oss, sant? Klikk her!