• Klassisk rundt speil med frostet kant
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Svensk design fra KAILA

KAILA Speil Frost LED 60 cm Ø

  • Klassisk rundt speil med frostet kant
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Svensk design fra KAILA
2499 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
3 cm
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Speilmål
60 cm ø
Størrelse
60 cm ø
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Watt
23
Godkjent for bad
Ja
Vekt
6000 g

Dette er et klassisk og stilig rundt baderomsspeil. Speilet er innrammet av en frostet kant med integrert LED-belysning. Belysningen er opplyst bak speilet og gir et behagelig varmt hvitt lys fremover i 3000K. Belysningen slås på ved å trykke på den vanntette berøringsknappen på skjermen, og du kan enkelt justere lysstyrken på belysningen ved å holde knappen i noen sekunder. Neste gang du starter belysningen, vil speilet huske lysstyrken det ble satt til. Speilet har tilhørende veggfester og er godkjent for bad.

LED er en energieffektiv lyskilde som gir et jevnt og naturlig lys - som gjør at dette speilet passer perfekt som et speil på badet og som et sminkespeil, eller hvorfor ikke som et speil til gangen! Det elegante speilet måler 60 cm i diameter og er bare 3 cm tynt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer for det moderne hjemmet.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Speilet er ment for permanent installasjon. For at speilet skal fungere riktig skal det kobles til en vanlig bryter, ikke en dimmerbryter.

Varenummer:
51044778

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.