• Sminkespeil med 15 LED-lyspærer
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges på vegg eller fotstativ

KAILA Sminkespeil Hollywood 15 Hvit 58x46 cm

  • Sminkespeil med 15 LED-lyspærer
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges på vegg eller fotstativ
1999 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
10 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1200
Materiale
Metall
Speilmål
58x46 cm
Størrelse
60x50 cm
Opphengning 
Liggende
Veggfeste
Ja
Yttermål
58x48 cm
Vekt
4920 g

Med dette speilet kan du skape et luksuriøst sminkehjørne hjemme. Speilet har en stilren rektangulær form og innebygd belysning som gir et jevnt lys når du speiler deg. Det stilige designet gjør at speilet også fungerer som en trendy interiørdetalj som kan gi stua eller gangen bakgrunnsbelysning. Speilets belysning kan dimmes, og består av 15 LED-lyspærer som rammer inn den 58x46 cm store speilflaten. Lyset dimmes ved hjelp av touch-knappene på forsiden av speilet. Touch-knappene er merket med bokstavene "P" for justering av lysstyrke og "M" for justering av fargetemperatur.

Speilet kan enten henges opp loddrett på veggen, eller settes fast på det tilhørende fotstativet. Denne modellen har en stilren hvit fot som gjør speilets utseende enda mer elegant. Du kobler til strømmen i stikkontakten.

KAILA er et nytt svensk merke som satser på stilige interiørdetaljer av høy kvalitet med stilrent svensk design til moderne hjem!

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056949

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.