• Sminkespeil med 15 LED-lyspærer
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges på vegg eller fotstativ

KAILA Sminkespeil Hollywood 15 Roségull 58x46 cm

  • Sminkespeil med 15 LED-lyspærer
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges på vegg eller fotstativ
1999 ,-
Bestillingsvare, sendes fra oss ca: 15-30 arbeidsdager
Du finner liknende produkter nedenfor

Dimmer
Ja
Dybde
10 cm
Farge 
Roségull
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1200
Materiale 
Metall
Speilmål
58x46 cm
Størrelse
50x60 cm
Opphengning 
Liggende
Veggfeste 
Ja
Watt
12
Yttermål 
58x48 cm
Vekt 
4920 g

Dette sminkespeilet kommer til å bli en trendy interiørdetalj i gangen og stua – eller kanskje du planlegger å sette det på sminkebordet for å skape et luksuriøst sminkehjørne? Speilet har Hollywood-inspirert design med store innebygde LED-lyspærer og et fotstativ med roségullfarge. Fotstativet kan tas av og på, slik at du selv kan velge om du vil ha speilet stående eller opphengt på veggen.

Sminkespeilets speilflate er 58x46 cm, og ved speilflatens nedre kant er det tre touch-knapper. En for å slå på og av belysningen, og to til å endre lysinnstillingene med. Hvis du holder på "M"-knappen, kan du stille inn lysets fargetemperatur, og ved hjelp av "P"-knappen kan du enkelt dimme belysningen til ønsket lysstyrke. Strømtilkobling gjøres via stikkontakt.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056951

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.