Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Posters med yoga og andre stilfulle motiver

Namaste. Vi kan alle trenge litt stillhet i tilværelsen. Med hjelp fra en beroligende innredning kan vi stresse ned og kjenne oss mer harmoniske i hjemmene våre. Under får du litt inspirasjon til posters og prints med rolige, stilfulle motiver. Posters som kan minne deg om å stoppe opp av og til – og ta et dypt åndedrag.

Yogaposters

Selv om man ikke er en ivrig yogautøver, kan nok de fleste finne glede i disse stilige og utrolig vakre motivene, skapt av Jenny Skantz – Miss Papperista. De grafiske motivene forestiller en kvinne i ulike yogaposisjoner, og de er fremstilt i myke og beroligende farger.

Posters med yogamotivFra venstre: 1. Namaste I // 2. Namaste II // 3. Namaste III

Hvis du virkelig forsøker å bli en yogi, kan kanskje denne posteren være til hjelp? En poster som illustrerer rundt femti av yin-yogaens stretchposisjoner. Posteren har et enkelt og stilrent design som passer i alle hjem og interiørstiler – alene på veggen eller som del av en bildevegg.

Posters som illustrerer yogaposisjonerFra venstre: 1. Yoga - White // 2. Yoga - Navy // 3. Yoga - B&W

Alle disse yogaposterne trykkes i vårt eget studio på et premiumpapir som er FSC-sertifisert og holdbart. Den kraftige tykkelsen og den matte overflaten gir disse posterne en følelse av kvalitet og resulterer i et pent trykk uten refleksjoner.

Meditasjonsposter – pust inn, pust ut

Det høres enkelt ut å sitte i lotusstilling og bare fokusere på pusten, men det kan være utrolig vanskelig for mange. Men åse noen gjøre akkurat dette skaper kanskje også en følelse av ro. Denne posteren forestiller et foto av en mann som mediterer ved noe som ser ut til å være en strandkant. Motivet har en følelse av mystikk, men først og fremst en dyp følelse av ro.

Poster med foto som forestiller en mann som mediterer ved strandkantenPå bildet: Meditasi

Posters med rolige naturmotiver

Det er kanskje ikke noe nytt at vi mennesker blir roligere og mer harmoniske ute i naturen. Men har du tenkt på å ta med deg den følelsen inn i hjemmet ditt? Kanskje med en poster med for eksempel en dyp regnskog, et ensomt tre i tåke eller en stille strand med små bølger som skyller inn?

Tre posters med naturmotiv – regnskog, tre i tåke, tom strandFra venstre: 1. Rainforest // 2. Misty Tree // 3. Foto Factory - Læsø

Her finner du hele sortimentet vårt av posters med naturmotiver.

Grafiske posters med rolige toner

Grafiske posters med myke former og rolige toner er også motiver som kan hjelpe deg å skape et beroligende hjemmemiljø. Posters som ikke skriker etter oppmerksomhet, men som fortsatt fengsler betrakteren.

3 posters med grafiske prints - abstrakt kunstFra venstre: 1. Circles // 2. BLUSH // 3. Childhood

Her finner du hele sortimentet vårt av grafiske posters.