Interiør i stuen - stilinspirasjon!

Stuen – vanligvis det største rommet i hjemmet og der man som oftest tilbringer mest tid. Derfor er det viktig at stuen er ekstra koselig, og det kan være spennende å se hvordan dette gjenspeiler seg i forskjellige ting hos forskjellige individer og familier. Her kommer litt inspirasjon fra flotte stuer som alle har forskjellige stiler!

Stilrent og minimalistisk, moderne og maksimalistisk, fargerikt og livlig eller naturnært og harmonisk – hvilken interiørstil foretrekker du? Her kommer litt herlig bildeinspirasjon på stueinteriør fra noen av våre stilbevisste kunder!

Lyst og fresht

Å innrede stuen i lyse farger er både klassisk og tidløst. Det føles fresht, elegant og luftig, og det åpner opp og gjøre at rommet føles større. Lyst trenger ikke nødvendigvis bety hvitt, men kan like gjerne være beige, grått eller alle slags andre fargetoner som heller i den lyse retningen.

Interiør i stuen – lyst og fresht

Naturnært og harmonisk

Når vi oppholder oss i naturen, blir vi harmoniske og rolige, derfor velger mange en interiørstil der man bringer denne følelsen inn i hjemmet sitt. Ved hjelp av jordnære og naturtro farger og materialer er det fullt mulig å skape sin egen rolige oase midt i stuen sin.

Interiør i stuen – naturnært og harmonisk

Mørkt og koselig

Det kan være dristig å satse på et mørkere interiør, men det kan også bli svært vellykket og gi en hotellignende følelse om man gjør det riktig. En vanlig feil er at man velger interiør som er altfor mørkt og fargeløst – her gjelder det å finne en balanse. Hvis man for eksempel velger en skikkelig mørk veggfarge, bør man ikke velge så mørke farger på de store møblene – og omvendt. Hvis du er interessert i nettopp mørkt interiør, vil du finne flere gode tips i denne Magazine-artikkelen.

Interiør i stuen – mørkt og koselig

Fargerikt og livlig

Et fargerikt interiør kan skape en livlig og leken atmosfære i stuen. Det frisker opp grå dager i november og mars, og det kan faktisk også være skikkelig koselig.

Interiør i stuen – fargerikt og livlig

Stilrent og minimalistisk

Less is more. Mange er tilhengere av den minimalistiske stilen ettersom den skaper en følelse av letthet og ro. Nedtonet, enkelt og kanskje fremfor alt stilrent. Dette er også en tidløs trend som alltid føles riktig.

Interiør i stuen – minimalistisk og lyst

Moderne og maksimalistisk

Det kan være vanskelig å skape en maksimalistisk stil i stuen uten at det ser overlesset og rotete ut, men de som gjør det riktig skaper en helt magisk atmosfære! Med et maksimalistisk interiør er det imidlertid viktig å tenke nøye gjennom fargevalg, møbler og pyntegjenstander for å unngå en kaotisk følelse i rommet. Et godt tips er å gruppere interiørdetaljene og skape pene stilleben i stedet for å spre dem utover litt her og der. 

Interiør i stuen – maksimalistisk stil

Stueinteriør fra utvalget vårt

Er du på utkikk etter litt nytt interiør til stuen din? HER finner du vårt enorme utvalg av rammer – og HER finner du vårt utvalg av stilige postere du kan matche dem med! Vi har også et bredt utvalg av pene speil her.