Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Fotorammer - 20x40 cm

Trenger du en ramme til et fint motiv på 20x40 cm? Da skal du ta en titt i utvalget vårt lenger ned på denne siden – vi har nemlig flere forskjellige varianter i denne størrelsen. Kanskje er det slik at du er ute etter en fotoramme med blank ramme? En svart og enkel variant som passer til alt? En i gull? Det vet bare du.

Alle våre rammer kan brukes i liggende format, så har du et bilde i 40x20 cm passer våre rammer like godt til det.

11 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 20x40 cm

Våre fotorammer i størrelsen 20x40 cm er laget av tre og finnes i svart, hvit, brun, trefarget, gull og sølv. Rammens finnes med både matt og blank finish. Hvis du foretrekker en ramme med blank finish, kan du velge mellom gull og sølv. Foretrekker du i stedet en matt finish, kan du velge mellom alle fargene. De matte rammene er en anelse mer diskrete, mens de blanke kan fremstå som litt mer luksuriøse, noe som også forsterkes av at de er gull- og sølvfarget.

Liggende eller stående?

Hører du til dem som liker å ha valgfrihet og å kunne variere motivet på bildene dine? Du tenker kanskje at det blir problemer dersom du bytter motiv fra et stående format til et liggende? Slik er det kanskje med andre rammer, men vi vil at du skal kunne ha så stor nytte som mulig av fotorammen din. Derfor er våre fotorammer laget for å passe slik at de kan henges opp både i stående og liggende format.

Denne rammen er jo litt lang og smal, så et passende motiv kan for eksempel være en høy bygning, et staselig tre eller hvorfor ikke en solsikke? Rammen brukes da i stående format. Men like passende for en fotoramme i størrelsen 20x40 cm vil en vidstrakt strand, en horisont med månelys eller en slange som kveiler seg over savannen være. Med slike motiver vil du naturligvis kunne henge bildet i liggende format.

Ettersom våre rammer er laget på denne måten, trenger du aldri å la motivets posisjon hindre deg hvis du vil bytte motiv.

Forslag til motiver

Er det slik at du tar utgangspunkt i et motiv som du vil ramme inn? Eller er situasjonen det motsatte, der du har funnet en ramme du liker, og som du tror kommer til å passe hjemme hos deg, og nå vil du finnet et motiv til den?

Mange liker å forstørre egne fotografier, og du har kanskje et favorittbilde fra ferien som du vil forevige og ha mulighet til å se på hver dag? Et annet alternativ kan være å ramme inn en tegning eller et maleri som du selv eller noen du liker, har laget.

I aviser og ukeblader er det ofte mange fine bilder som du kan bruke til rammen din. Hvis du finner flere og har vanskelig for å velge, kan du lage et collage ved å kombinere mange forskjellige bilder.

Mange liker å ramme inn og henge opp sitater og kloke ord, for å minne seg selv om disse. Uansett om det er en gammel klassiker som Carpe Diem eller noe du selv har funnet på, og som betyr noe for deg, kan det være effektfullt å ramme inn ordene.

Hvis du er usikker på hvilket motiv du liker, finnes det faktisk noen som bare henger opp tomme rammer. Dette kan bli veldig effektfullt, og det bryter av veggen bildene henger på. Dette tiltrekker oppmerksomhet og av og til nysgjerrige spørsmål. Blir du lei av dette, kan du jo når som helst lett fylle rammene med litt mer uttrykksfullt innhold.