Kategori

Rammer 6x9 cm

(2)

Det er ikke bare større bilder som fortjener nydelige rammer, det er like viktig at de minste motivene får en flott utsmykning i form av en pen ramme. Vi har flere fotorammer i 6x9 cm å velge mellom, og de passer like godt til motiv på 9x6 cm siden de kan brukes i liggende format.

Et lite motiv i en liten ramme i 6x9 cm blir mer synlig enn man skulle tro, men tenk over hvordan du plasserer det, slik at det ikke forsvinner blant andre større rammer.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Støttefot medfølger
Opphengning
Passepartout medfølger
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Støttefot medfølger
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Pris
  • Butikk
  Viser 2 produkter
  Viser 2 produkter

  Fotorammer 6x9 cm

  Også de minste bildene og motivene dine fortjener å løftes fram og få litt oppmerksomhet. Det synes i alle fall vi, og det finnes derfor flere fotorammer i målene 6x9 cm å velge mellom i vårt sortiment.

  I dag tilbyr vi fotorammer i størrelsen 6x9 cm i fargene svart, gull og sølv (men hold utkikk, for sortimentet vårt oppdateres løpende!). Er du usikker på hvilken farge du vil ha på rammen din, eller kanskje vet du allerede at du ikke vil ha noen ramme, da kan vi anbefale magnetrammen vår. Med den får motivet ditt udelt fokus, og den henges enkelt opp på alle slags magnetiske overflater. Hvorfor ikke gjøre kjøleskapet ditt litt morsommere – eller sette rammen på en magnetisk tavle som en koselig påminnelse?

  Tips til motiv

  Du tenker kanskje at det er vanskelig å finne passende motiver til så små fotorammer? Vi tenker det motsatte, nemlig at en liten ramme kan brukes til å ta vare på de små gullkornene som ikke får plass noe annet sted. Barnas skolebilder er jo en klassiker, og i løpet av årene blir det noen bilder. Kanskje vil man da velge en mindre størrelse på bildene for ikke å fylle opp hele rommet.

  Små bilder fra aviser og ukeblader kan passe fint i en liten ramme, akkurat som korte favorittsitater som du ønsker å bli minnet på i løpet av dagen.

  En kul ting man kan gjøre med disse små rammene, er å bygge flere rammer sammen til ett motiv. For eksempel kan dette gjøres ved å bygge en kortere tekst. La hver fotoramme inneholde en bokstav, sett fotorammene ved siden av hverandre, og la ordet utgjøre et utsagn. Eller kanskje et navn?

  Som del av en bildevegg

  Vet du hva en bildevegg er? Det er når man benytter seg av rammer i forskjellige størrelser, farger og stiler og lar rammene sammen bygge fin helhet, fremfor å la hvert bilde tale for seg selv.

  Våre fotorammer i størrelsen 6x9 cm passer fint til dette formålet. Et tips er å bruke dem sammen med andre små rammer. Sammen med altfor store rammer kommer denne lille rammen sannsynligvis til å fremstå som litt merkelig.

  På en bildevegg kan bildene plasseres både stående og liggende, alt for å skape et levende inntrykk. Det beste er å prøve seg fram og se hva som ser fint ut. Hvis du vil ha tips og inspirasjon til hvordan du kan bygge en bildevegg, kan du bruke vårguide.

  Henge eller stå?

  Nå når du har funnet rammen du vil ha til motivet ditt, må du bestemme deg for hvor du vil plassere det nye verket ditt. Skal rammen henges opp på veggen, eller skal den stå på et møbel?

  Våre fotorammer i størrelsen 6x9 cm er laget for både å kunne henges opp og stå. Hvis du skulle forandre mening etter hvert, er ikke det noe problem. Fordi de er små og lette, kan de, i tilfelle du vil henge dem opp, med fordel brukes sammen med våre selvklebende spikere. Disse fungerer på alle typer vegger, og monteringsinstruksjoner er også inkludert.