Kategori

Rammer 50x65 cm

(70)

Er du på jakt etter en 50x65 cm ramme? I så fall har du kommet til riktig sted – vi har nemlig flere fine bilderammer i denne størrelsen. Kanskje vil du ha en blank svart ramme med smal list? En i hvitt tre? Brun eller kanskje gull? Ta en titt for å se hvilken det blir som fanger akkurat ditt blikk.

Rammene våre kan også brukes i liggende format, så har du et motiv på 65x50 cm som du vil ramme inn, går det veldig godt.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 70 produkter
  Viser 70 produkter

  Rammer 50x65 cm

  Hvitt og friskt, edruelig svart eller kanskje glamorøst gull? Uansett om det er svart, hvitt, gull eller sølv som lokker når du leter etter den perfekte fotorammen til bildene og motivene dine, tror vi at du vil kunne finne den her.

  I vårt sortiment av fotorammer i størrelsen 50x65 cm finnes det rammer i forskjellige stiler, alt for at du skal finne en du liker.

  Listig

  Har du tenkt på hvilken effekt en ramme har på motivet? Foruten farge kan du også påvirke utseendet på bildet ditt med bredden på rammens list. En smal list lar motivet tale for seg selv og stjeler ikke oppmerksomheten fra det. En bredere list gir et helt annet inntrykk. En bred svart list kommer til å vekke oppmerksomhet, spesielt dersom den plasseres på en lys vegg, mens en gullfarget list kommer til å gi et luksuriøst, og i noen tilfeller kanskje mektig, inntrykk.

  Ta gjerne en titt rundt i sortimentet vårt for å danne deg en oppfatning av hva du synes er pent, og hva som passer til motivet ditt.

  Et tips ved både innramming og opphenging av det nye bildet ditt er at du beskytter glasset mot irriterende fingeravtrykk og små riper. Dette gjør du enkelt ved hjelp av et par tynne bomullsvanter. Våre bomullsvanter finnes i mange størrelser og er en enkel og rimelig måte å beskytte bildet ditt på.

  Hva sies om en bildevegg?

  Har du flere motiver som du vil ramme inn og pryde veggene dine med? I så tilfelle bør du kanskje satse på en bildevegg? En bildevegg er når man benytter seg av rammer i forskjellige størrelser, farger og stiler og lar rammene sammen bygge en fin helhet fremfor å la hvert bilde tale for seg selv.

  Våre fotorammer i størrelsen 50x65 kan med fordel brukes på en bildevegg – og gjerne i forskjellige farger. Bland med kvadratiske og rektangulære rammer for en spennende effekt.

  På en bildevegg kan bildene plasseres både stående og liggende – alt for å skape et levende inntrykk. Det beste er å prøve seg fram og se hva som ser fint ut. Se gjerne i vår guide hvis du vil ha tips og inspirasjon til hvordan du kan bygge en bildevegg.

  For å hindre at det blir merker på veggene når du henger opp bildene dine, kan du benytte deg av såkalte frame bumpers. Merkene vises kanskje ikke så lenge bildene henger på plass, men den dagen du vil forandre noe, er det selvfølgelig trist å ha merker som må skjules. Frame bumpers er små selvklebende beskyttelser som du fester på baksiden av bildene dine. Lett som en plett og en enkel måte å beskytte veggene dine på.

  Liggende eller stående?

  Noen ganger hender det jo at man blir lei av bildet og vil bytte motiv. Da kan det være bra dersom bilderammen man ønsker å bruke, passer til både et liggende og et stående motiv.

  Våre fotorammer i størrelsen 50x65 cm er laget for at du skal kunne velge om du vil ha dem i liggende eller stående format. Dermed kan du variere og bytte ut motivene dine akkurat som du vil.