Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer 9x9 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 9x9 cm. Finn din favorittramme i dag!

13 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 9x9 cm

Her finner du et utvalg vakre klassiske fotorammer for bilder i størrelsen 9x9 cm. I vårt sortiment finnes rammer i ulike farger og design, slik at du skal kunne finne en ramme som passer akkurat din smak. Denne typen fotoramme passer utmerket både på veggen i dagligrommet og på tavlehyllen på soverommet. Ramme inn dine favorittminner med en ramme fra oss!

Leter du etter de perfekte fotorammene til din fotovegg? Da har du kommet til rett sted. Her har vi samlet alle våre fine rammer som er tilpasset bilder med målene 9x9 cm. Denne typen ramme gjør seg riktig godt på en fotovegg sammen med en mengde fotorammer i ulike format. Den passer til og med aldeles utmerket i bokhyllen eller på skrivebordet. Det mindre formatet gjør den veldig hendig, da den passer inn så godt som overalt.

I denne kategorien finner du rammer i flere ulike materialer, farger og design. Vi har alt fra enkle fotorammer i ulike farger til litt mer eksklusive sølvrammer og elegante trerammer med indre gullkant. Det store utvalget gjør at alle våre kunder har muligheten til å finne noe de liker. Den firkantede formen er riktig fin og passer utmerket i et stilrent hjem. Ta deg en titt i sortimentet ovenfor og finn en ramme som passer perfekt hjemme hos deg!