Kategori

Rammer 84,1x118,9 cm (A0)

(24)

Store bilder er flotte og effektfulle innredningsdetaljer som passer i alle rom. Har du et stort bildemotiv i størrelse 84,1x118,9 cm (A0), kan bildet bli enda mer iøyenfallende med en fin ramme som et tillegg til motivet. I denne kategorien har vi samlet alle våre bilderammer som passer til bilder i A0-format, og alle rammene kan henges opp både vannrett og loddrett.

Hvilken ramme passer til motivet ditt? En bred gullramme, en blank variant i sølv, eller kanskje en minimalistisk svart bilderamme?

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 24 produkter
  Viser 24 produkter

  Ramme 84,1x118,9 cm (A0)

  Dette kan jo kanskje høres litt merkelig ut. Når vil man egentlig ha en ramme med de eksakte målene 84,1x118,9 cm? Det kan vi fortelle deg! Det er når man har et motiv i papirformatet A0. Vi vet at det kan være litt vanskelig å finne rammer i dette formatet. Ettersom vi ønsker å imøtekomme så mange ønsker og behov som overhodet mulig, inneholder sortimentet vårt naturligvis mange rammer i dette formatet.

  Du kan velge mellom hele fem farger på rammen (svart, hvit, gull, sølv eller tre), alt for at du skal kunne finne den perfekte rammen til motivet ditt. Med en ramme i gull eller sølv gir du bildet et litt mer luksuriøst utseende, og motivet kan få et ekstra løft. Tre skaper først og fremst en naturlig følelse og assosieres jo ofte med den skandinaviske innredningsstilen. En svart ramme trekker til seg oppmerksomhet, mens en hvit ofte oppfattes som ganske diskré, og den stjeler heller ikke oppmerksomheten fra motivet.

  Våre fotorammer i størrelsen 84,1x118,9 cm finnes i tre ulike materialer – tre, kompositt eller aluminium – alle med sine unike egenskaper og fordeler.

  Tenk på hvilken effekt du vil at rammen skal ha, og ta en titt blant de ulike produktene i sortimentet vårt.

  Matt, helblank eller midt imellom?

  En annen ting i tillegg til fargen som påvirker hvilket inntrykk rammen gir, er blankheten. Når du velger ramme, kan du også velge om du vil ha en ramme med matt, blank eller helblank overflate. Våre matte rammer finnes i samtlige farger (svart, hvit, gull, sølv og tre), mens våre blanke rammer finnes i gull og sølv. Og om du er lysten på en helblank ramme, kan du velge mellom svart og sølv.

  Stående eller liggende format?

  Nå når du har valgt farge og blankhet på fotorammen, din tenker du kanskje «å nei, ikke enda et valg». Den gode nyheten er at når det kommer til stående eller liggende format, så trenger du faktisk ikke å velge. Våre rammer er nemlig laget for å kunne henges både i stående og liggende format. Med andre ord er det fritt fram å kunne bruke rammen som et stående motiv den ene dagen, for så å kunne bytte den ut med et liggende motiv neste dag – for dem som ønsker det. For selvsagt kan det være herlig å ha valgfriheten til å kunne endre motiv etter behov?

  Et lite tips som vi gjerne vil gi deg på veien dersom du planlegger å bytte motiv ofte i rammene dine, er å investere i et par tynne bomullsvanter. Med disse unngår du irriterende fingeravtrykk på bildet, noe som er nærmest uoverkommelig når du plasserer motivet i rammen og henger bildet på veggen. Det er betydelig lettere å unngå å få små avtrykk og små riper ved å bruke bomullsvantene, enn å prøve å fjerne dem etterpå. Våre vanter finnes for både små og store hender, fra XS til XXL, slik at alle skal kunne ha nytte av dem.