Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Kvadratiske fotorammer - 24x24 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 24x24 cm. Finn din favorittramme i dag!

29 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 24x24 cm

Her finner du alle våre firkantede rammer for bilder i størrelsen 24x24 cm. Disse rammene passer utmerket for deg som har litt større bilder som du vil ramme inn. Med en ramme fra oss kan du både piffe opp innredningen og bevare dine herlige minner på et vakkert sted. Hos oss finner du rammer i flere ulike størrelser og modeller.

Her har vi samlet et utvalg flotte, firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 24x24 cm. Disse rammene passer utmerket på veggen. Med et par matchende rammer kan du skape en flott, personlig fotovegg fylt med dine favorittbilder. En større ramme, som du finner i denne kategorien, passer utmerket for de vakre bryllupsbildene eller familiebildene. Heng bildene over sengen, eller i stuen, sånn at dere hver dag kan minnes disse magiske stundene.

For oss er det viktig at alle våre kunder skal kunne finne noe de liker, og derfor finner du hos oss et variert utvalg rammer i forskjellige farger og stiler. Vi har alt fra veldig enkle og stilrene alternativer til luksuriøse rammer i gull og sølv. Den rammen du velger gjør mye både for bildene og innredningen. Hos oss kan du finne den perfekte rammen som løfter frem den rette følelsen i ditt bilde.