Sker, vennligst vent...

Rammer - 30x90 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 30x90 cm

Har du lykkes med å fange et vakkert øyeblikk i panorama-format eller liker du følelsen som skapes i et rom når du setter opp flere avlange bilder intill hverandre? Våre stilige rammer med målene 30x90 cm gjør dine bilder ekstra iøyenfallende! Velg mellom de stilrene fargene gull, sølv, svart og hvit. Som med alle våre fotorammer finnes disse stilige rammene i flere ulike materialer som kompositt, plast og tre. Selvfølgelig finner du både enkle, rette rammer som rammer med klassiske profiler. For deg som liker rammer som tar til seg oppmerksomhet har vi også mer grandiose rammer. Ettersom vi har nordens største utvalg av rammer kan du være sikker på at du finner den rette rammen med målene 30x90 cm.

Vi vet alle at et bilde sier mer enn tusen ord, og at et stilig innrammet bilde kommuniserer enda mer! Avlange motiv tilfører en spennende følelse til ditt hjem og fortjener å fremheves med fine rammer. Våre rammer i formatet 30x90 cm passer perfekt både til panoramafotografier som til loddrette motiv. Hva med å for eksempel ramme inn den majestetiske naturen som du var heldig nok til å se på fjellturen eller de høye solsikkene som stolt svaiet i hagen i sommer?

Et smalt veggparti blir fint med en enkelt ramme i 30x90 cm. Velger du å ramme inn flere avlange fotografier eller plakater og henger de sammen blir inntrykket aller finest med rammer i samme farge. Hvorfor ikke velge flere sammenhengende motiv som til sammen blir til en spennende bildevegg? Et annet alternativ er å kombinere motiv som skiller seg fra hverandre, det skaper kontrast og en dynamisk følelse. Velg rammer med målene 30x90 cm som går i svart eller hvitt for å enkelt matche det øvrige interiøret. For en ekstra lukseriøs følelse – kjør på rammer som skinner i gull eller sølv! Vårt store sortiment har noe for alle hjem og smaker.

Har du spørsmål eller er usikker på noe om våre rammer i 30x90 cm? Nøl ikke med å kontakte vår kundeservice! Vi er veldig opptatt av at du som kunde får en personlig service og blir fornøyd med kjøpet.