Kategori

Rammer 82x112 cm

(4)

Noen motiver krever mye plass for å komme til sin fulle rett. Til slike trenger du en stor ramme, som disse rektangulære rammene for motiver opp til 82x112 cm. Kanskje har du for eksempel et eldre sjøkart som det er vanskelig å finne ramme til? Til det er disse rammene perfekte!

Et stort bilde er en slående innredningsdetalj, og til denne rammen er det ingen begrensninger på hva slags motiv du kan ha, så lenge størrelsen passer. La hele bildet fylle rammen fra kant til kant, eller legg til et passepartout for en luftigere og mer eksklusiv følelse.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 4 produkter
  -55%
  Ramme Amanda Box Akrylglass Hvit 82x112 cm

  Ramme Amanda Box Akrylglass Hvit 82x112 cm

  5 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51055081 in admin

  30 mm dyp boksramme. Avstandslist for objektinnramming følger med

  1799.90 ,- 3999.90 ,-
  Viser 4 produkter

  Rammer & bilderammer i 82x112 cm

  Ser du etter en ordentlig stor bilderamme? Da har du kommet rett sted! I denne kategorien finner du nemlig noen av våre større rektangulære rammer. Disse rammene passer bilder i størrelser opp til 82x112 cm.

  Et stort, pent bilde er den perfekte innredningsdetaljen i stua eller på soverommet. Ram inn ditt favorittbilde med et pent passepartout, eller lag en unik fotocollage med bilder fra dine favorittøyeblikk.

  Ram inn sjøkart

  Har du et kjært sjøkart som gir gode minner som du gjerne skulle vekket til liv oftere? Ram inn sjøkartet og heng det opp et sted hvor både du og de som besøker får nyte det. Et innrammet sjøkart er en vakker og personlig innredningsdetalj som ikke bare vekker minner hos deg, men også nysgjerrighet hos gjestene dine.

  Det kan være vanskelig å finne en ramme som passer til sjøkart, men dette er en størrelse som fungerer. Våre rektangulære rammer i 112x82 cm er nemlig tilpasset dette behovet.

  Store øyeblikk – store rammer

  Det finnes øyeblikk i livet som er ekstra verdt å huske, for eksempel bryllupsdagen, eller kanskje en spesiell reise til et spesielt sted? Om disse er foreviget av et kamera, kan de være det perfekte motivet å putte i en stor ramme. Gledesfyllte minner du vil vise frem – og påminnes selv – kan med fordel få ta plass i en stor ramme på 82x112 cm.

  En eller flere store rammer?

  En ramme så stor som 82x112 cm klarer seg utmerket alene på veggen. Kanskje har du flere motiver du vil ramme inn og henge ved siden av hverandre, men tenker at en så stor ramme burde være alene på veggen? Neida, det må den ikke! Så lenge du har en veggflate med nok plass til av du får avstand mellom rammene, kan det bli veldig fint og effektfullt med flere store rammer på veggen! Spesielt fint kan det bli hvis motivene harmonere med eller kompletterer hverandre.

  112x82 cm – liggende eller stående format

  Våre rammer i størrelsen 112x82 cm kan du bruke i både liggende og stående format. De passer perfekt som pynt på en større vegg, men de kan også settes på en skjenk eller lav bokhylle.

  Våg å blande og ommøblere

  Det er lett å velge seg samme farge og type list på alle rammene sine for at de skal matche. Vi kan anbefale å heller være litt vågal og variere litt! På samme måte som du ikke vil ha likt motiv i alle rammer, kan du ved å blande farger og stiler la rammen bli en del av interiøret og en refleksjon av din stil. Selvfølgelig er det motivet som skal være i fokus, men la rammen bli en del av helheten!