Kategori

Rammer 32x32 cm

(55)

Vil du gi LP-platene dine ekstra fokus med stilig innramming? Da skal du ta en titt på vårt utvalg av rammer som passer til LP-omslag og andre firkantede motiver i størrelse 32x32 cm.

Med et bredt utvalg av ulike bilderammer, kan du velge den som oppfyller dine ønsker. Vil du ha en bred eller smal ramme? Passer en svart, hvit eller gullfarget variant best til plateomslaget ditt? Bara du vet hvilken ramme som passer i akkurat ditt hjem!

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 55 produkter
  Ramme Edsbyn Svart 32x32 cm

  Ramme Edsbyn Svart 32x32 cm

  27 in stock online
  6 in Jönköping, 14 in Malmö, 1 in Sundbyberg, 4 in Långholmsgatan, 5 in Folkungagatan, 2 in Oslo
  Manufacturer: Galleri 1
  Open 51020437 in admin

  13 mm bred treramme av høy kvalitet – produsert i Sverige

  299.90 ,-
  Viser 55 produkter

  Rammer designet for LP-cover (32x32 cm)

  Er du på utkikk etter stilige rammer som passer perfekt for dine gamle LP plater? Her hos oss finner du perfekte rammer, for å samle dine gamle idoler på veggen. Rammene i denne kategorien er nemlig spesielt designet for LP-covere. I vårt utvalg finner du flere flotte fotorammer i forskjellige stiler, og vi håper du vil finne det du leter etter. Velg ut dine gamle LP-favoritter og få legendene opp på veggen!

  Hvis du har tatt vare på dine gamle LP-plater, er det stor sannsynlighet at samlingen har en stor sentimental verdi for deg. Så kanskje det da er på tide å ta dem frem igjen og lage små kunstverk, i stedet for å la dem ligge og samle støv på loftet. Å ramme inn LP platene og gi dem en helt spesiell plass på veggen i stua ville vel ikke være vel helt feil? Ved å ramme dem inn beskytter du dem ikke bare mot skader, men på veggen vil de også bli fantastiske detaljer i selve innredningen din.

  Her hos BGA Fotobutikk vil du finne akkurat det du leter etter! Besøker du en vanlig fotobutikk, kan det være vanskelig å finne en ramme med de rette målene du er på jakt etter, men hos oss vil du finne flere stilige rammer i helt riktige dimensjoner for LP platene dine. For mer spesifikk informasjon om disse rammene, kan du klikke på den rammen som du vil vite mer om, og da får mer detaljert informasjon.

  I vårt utvalg finner du en rekke ulike stiler og farger, så vi håper du finner det du er på jakt etter. Uansett hvilken type ramme du leter etter, er sjansen stor for at du vil finne akkurat den rette hos oss. Vi har alt fra enkle og stilige rammer til mer eksklusive alternativer. Alle tar seg godt ut på sin unike måte og gjør det beste ut av motivet. Hvilken ramme du velger avhenger i hovedsak av hva som er din personlige smak. Her hos BGA har vi derfor alltid for hvert unike hjem og noe for enhver smak. Bla deg gjennom vår katalog og finn de perfekte rammene for dine LP-cover hos oss!

  Perfekt til en bildevegg

  Disse fotorammene i størrelsen 32x32 cm passer utmerket som del av en såkalt bildevegg. Du har kanskje sett en slik vegg et eller annet sted? Det handler helt enkelt om å la flere bilderammer og bilder samles på ett og samme sted, for på den måten å utgjøre en fin helhet.

  Bildeveggen din bygger du helt og holdent ut fra hva du selv synes ser pent ut, hva du vil vise fram, og hva du synes passer sammen.

  Det er vanlig at man blander forskjellige stiler, størrelser og farger på de rammene man velger å bruke – alt fra diskré farger som hvit og sølv til mer iøynefallende farger som rød eller bronse. Men det er naturligvis valgfritt, og det er nøyaktig like fint bare å benytte seg av et par farger eller kun én farge.

  Dersom du velger å bruke disse fotorammene i størrelsen 32x32 cm til å ramme inn favorittene blant dine gamle LP-omslag – hvorfor ikke blande med disse motivene med sitater? Du kan for eksempel ramme inn et omslag med Bruce Springsteen, og i rammen tett inntil kan du skrive tittelen på en av låtene som finnes på albumet. Eller hvorfor ikke se deg rundt blant våre posters med sitater, og se om fantasien din kan føre deg til et sitat som du kobler sammen med en av artistene på LP-omslaget du vil ramme inn?

  Som sagt, når du bygger en bildevegg, er det ikke bare fantasien din som setter grensene. Prøv deg fram, ikke vær redd for å ta sjanser, og ha det morsomt når du gjør det!