Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

LP-rammer (32x32 cm)

Vre 32x32 cm rammer passer like bra til LP-cover som til broderier.

24 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer designet for LP-cover (32x32 cm)

Er du på utkikk etter stilige rammer som passer perfekt for dine gamle LP plater? Her hos oss finner du perfekte rammer, for å samle dine gamle idoler på veggen. Rammene i denne kategorien er nemlig spesielt designet for LP-covere. I vårt utvalg finner du flere flotte fotorammer i forskjellige stiler, og vi håper du vil finne det du leter etter. Velg ut dine gamle LP-favoritter og få legendene opp på veggen!

Hvis du har tatt vare på dine gamle LP-plater, er det stor sannsynlighet at samlingen har en stor sentimental verdi for deg. Så kanskje det da er på tide å ta dem frem igjen og lage små kunstverk, i stedet for å la dem ligge og samle støv på loftet. Å ramme inn LP platene og gi dem en helt spesiell plass på veggen i stua ville vel ikke være vel helt feil? Ved å ramme dem inn beskytter du dem ikke bare mot skader, men på veggen vil de også bli fantastiske detaljer i selve innredningen din.

Her hos BGA Fotobutikk vil du finne akkurat det du leter etter! Besøker du en vanlig fotobutikk, kan det være vanskelig å finne en ramme med de rette målene du er på jakt etter, men hos oss vil du finne flere stilige rammer i helt riktige dimensjoner for LP platene dine. For mer spesifikk informasjon om disse rammene, kan du klikke på den rammen som du vil vite mer om, og da får mer detaljert informasjon.

I vårt utvalg finner du en rekke ulike stiler og farger, så vi håper du finner det du er på jakt etter. Uansett hvilken type ramme du leter etter, er sjansen stor for at du vil finne akkurat den rette hos oss. Vi har alt fra enkle og stilige rammer til mer eksklusive alternativer. Alle tar seg godt ut på sin unike måte og gjør det beste ut av motivet. Hvilken ramme du velger avhenger i hovedsak av hva som er din personlige smak. Her hos BGA har vi derfor alltid for hvert unike hjem og noe for enhver smak. Bla deg gjennom vår katalog og finn de perfekte rammene for dine LP-cover hos oss!