Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Rammer - 22,7x50 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 22,7x50 cm. Finn din favorittramme i dag!

19 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 22,7x50 cm

Her finner du alle våre avlange fotorammer som passer bilder med målene 22,7x50 cm. Disse rammene er både trendy og fine, og de passer utmerket til blant annet panoramabilder. De er også et populært alternativ for de som liker å lage egne fotocollager. Med en passende passepartout kan du enkelt skape en ordentlig fin og kreativ collage i en avlang fotoramme. Vi håper at du finner den rammen du leter etter hos oss!

Hos oss finner du de fineste, avlange fotorammene til de beste prisene. I vårt sortiment har vi et utmerket tilbud av rammer som passer bilder i størrelsen 50x22,7 cm. Disse fotorammene har mange gode egenskaper, noe som gjør de til det perfekte valget! De kan både brukes til større bilder med avlangt format, samt til et flertall mindre bilder som sammen kan lages til en fin collage. Begge alternativene passer aldeles utmerket til å gi bort i gave. En avlang ramme er dessuten den perfekte innredningsdetaljen for det trendy hjemmet!

Våre avlange rammer kan fint brukes både liggende og stående, noe som gir deg mulighet til å selv velge hvordan du vil henge opp bildene dine. Hos oss finner du også stilrene rammer i god kvalitet og vi håper du kan finne en favoritt i nettopp vårt sortiment. En fotoramme fra oss kommer garantert til å henge pent på veggen din. Scroll videre og se på våre produkter.