Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Rammer - 22,7x50 cm

Her finner du perfekte bilderammer for dine lange og smale motiv i størrelsen 22,7x50 cm. Vi har dem i forskjellige prisklasser og forskjellige stiler – for å sørge for at du skal kunne finne en som er perfekt for ditt hjem. En ramme skal løfte både motiv og rom, og det gjør alle våre 22,7x50 cm rammer.

Trenger du en ramme til et bilde i 50x22,7 cm? Våre fotorammer kan brukes i liggende format så de passer like fint horisontalt.

25 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 22,7x50 cm

Her finner du alle våre avlange fotorammer som passer bilder med målene 22,7x50 cm. Disse rammene er både trendy og fine, og de passer utmerket til blant annet panoramabilder. De er også et populært alternativ for de som liker å lage egne fotocollager. Med en passende passepartout kan du enkelt skape en ordentlig fin og kreativ collage i en avlang fotoramme. Vi håper at du finner den rammen du leter etter hos oss!

Hos oss finner du de fineste, avlange fotorammene til de beste prisene. I vårt sortiment har vi et utmerket tilbud av rammer som passer bilder i størrelsen 50x22,7 cm. Disse fotorammene har mange gode egenskaper, noe som gjør de til det perfekte valget! De kan både brukes til større bilder med avlangt format, samt til et flertall mindre bilder som sammen kan lages til en fin collage. Begge alternativene passer aldeles utmerket til å gi bort i gave. En avlang ramme er dessuten den perfekte innredningsdetaljen for det trendy hjemmet!

Våre avlange rammer kan fint brukes både liggende og stående, noe som gir deg mulighet til å selv velge hvordan du vil henge opp bildene dine. Hos oss finner du også stilrene rammer i god kvalitet og vi håper du kan finne en favoritt i nettopp vårt sortiment. En fotoramme fra oss kommer garantert til å henge pent på veggen din. Scroll videre og se på våre produkter.

Noen smarte tips på veien

Når man forbereder bildet sitt, er det nesten uunngåelig at man etterlater små spor etter seg i form av fingeravtrykk. Dette kan jo virke harmløst, men det kan være utrolig irriterende når man har lagt ned tid på få bildet sitt slik man vil ha det. Man har målt og markert på veggen, hengt opp bildet, og så er alt man ser, skitne merker overalt!

For å unngå at dette skjer, kan man med fordel bruke et par tynne bomullsvanter. De hindrer at det oppstår fingeravtrykk eller i verste fall små riper og andre merker. Dermed kan du lene deg tilbake og nyte at du har fått bildet ditt opp på veggen, i stedet for å finne fram pussekluten. Vantene, som du finner i sortimentet vårt, fås i mange forskjellige størrelser og er en super måte å unngå unødvendig arbeid på.

En annen ting som kan skje når man henger opp bildet sitt på veggen, er at man kan være uheldig og få ripet opp veggen med bilderammen. Men også dette har vi en løsning på! Løsningen kalles frame bumpers og er små selvklebende beskyttelser som enkelt festes på baksiden av bildene. Én pakke inneholder 20 framebumpers, som er nok til 5 rammer. Ingen flere merker – enten det er på veggene eller på rammene dine.