Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 20x25 cm

Har du et motiv med størrelsen 20x25 cm som mangler ramme? Da skal du ta en titt på vårt brede utvalg lenger ned på denne siden. Vi har nemlig et bredt utvalg som inkluderer både enkle og stilige varianter, fargerike og kitschy eller "svulstige" og kule. Her finner du noe for enhver.

Våre fotorammer i 20x25 cm er like fine i liggende format, så bilder med størrelsen 25x20 cm blir gjort like stor estetisk stas på som et med formatet 20x25 cm.

91 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 91 produkter

Rammer 20x25 cm

Hos oss finner du fotorammer i flere ulike størrelser. Her har vi samlet de rammene som passer til bilder i størrelsen 20x25 cm. Leter du etter en vakker ramme i en trendy farge eller en elegant fotoramme i svart lakkert tre? Da har du kommet til riktig sted! Bla nedover og finn det du leter etter i vårt brede utvalg. Vi har noe for enhver smak.

Her finner du alle våre fotorammer i størrelsen 20x25 cm. Disse rammene har bildeforholdet 4:5 og kan brukes til både stående og liggende format. I vårt brede utvalg håper vi du kan finne noe som faller i smak for akkurat deg. Vi har en stor variasjon i både farger, materialer og stiler, noe som gjør at vi har rammer for alle hjem. Hos oss skal alle kunne finne det de leter etter.

Våre fotorammer i størrelsen 25x20 cm passer perfekt for deg som for eksempel vil skape en vakker fotovegg med bilder i ulike størrelser og formater. De passer like godt til å henge alene på veggen eller til å settes på en vakker skjenk, da de hverken er for små eller for store. Denne størrelsen er perfekt for deg som vil vise fram dine favorittbilder. Sjekk ut vårt sortiment ovenfor, så garanterer vi at du finner de perfekte rammene til hjemmet ditt!

Mer om bildevegger

På en bildevegg kan du fritt blande bilderammer i forskjellige størrelser og stiler. Og disse fotorammene i størrelsen 20x25 cm kommer til å passe fint inn der. Sammen kommer bildene til å utgjøre en helhet, i stedet for at hvert bildet henger hver for seg.

Det finnes naturligvis ingen regler å følge når man lager en bildevegg – hovedsaken er jo at du blir fornøyd selv, og at veggen ser ut som du ønsker – men det finnes noen ting man kan tenke på som gjør det litt enklere.

Det første vi vil tipse om er å begynne å legge ut bildene du ønsker å benytte deg av, på gulvet eller et bord. På den måten kan du enkelt flytte rundt på rammene og teste ut hva som ser finest ut.

Neste tips handler om å ta utgangspunkt i vanlige prinsipper når man henger bildene sine opp på bildeveggen. En måte er å henge opp bildene basert på følelser. Da trenger du ikke å måle, men kan bare gå ut fra hva du føler, og hva du synes ser pent ut. Vil du ha litt mer kontroll på det hele, kan du forestille deg et kvadrat eller rektangel som omgir samtlige bilder, og som utgjør en slags ytre linje som holder kunstverket sammen. Det er også vanlig at man lar avstanden mellom bildene danne utgangspunket. Ytterkantene på bildene kan da havne på ulike høyder og bredder, men avstanden mellom de forskjellige bildene er den samme i alle retninger. Dette gir et litt friere inntrykk enn om du forestiller deg en ramme som holder sammen bildene.