Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 50x75 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 50x75 cm. Finn din favorittramme i dag!

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Ramar 50x75 cm

Ramme 50x75 cmHer har vi samlet fotorammer som passer til bilder i størrelsen 50x75 cm. Hos oss finner du rammer som kan brukes både vertikalt og horisontalt. En stor pen ramme er den perfekte innredningsdetaljen i hjemmet ditt. I vårt utvalg finner du et utmerket utvalg slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Bla ned og finn din fotoramme hos oss!

Om du er ute etter en fotoramme til et større bilde eller en ramme der du kan kombinere bildet ditt sammen med et flott passepartout så har du kommet rett. I denne kategorien har vi nemlig samlet alle våre rammer som passer til bilder i størrelsen 50x75 cm. Disse fotorammene har bildeforholdet 2:3 og kan brukes til både liggende og stående bilder. Mange av de er t.o.m. laget med både veggfeste og støtteben, hvilket gjør at du kan velge om du vil ha de hengende på veggen eller stående på et bord eller hylla.

I vårt sortiment finner du et flertall rammer som passer til bilder med målene 75x50 cm. Vi har rammer i ulike stiler, hvilket gjør det lettere å finne en ramme som passer i nettopp ditt hjem. Uansett om du er ute etter en veldig enkel fotoramme eller en mer luksuriøs modell så har vi det du leter etter. Bla opp og finn den perfekte rammen til ditt hjem hos oss!