Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 30x30 cm

Rammer med kvadratisk fasong er alltid gøyalt og litt originalt. Vi har et stort utvalg med fotorammer i 30x30 cm – slik at du kan finne noe som passer uansett motiv.

Vi tilbyr en mengde forskjellige farger samt forskjellige materialer, forskjellige glasstyper og forskjellige listbredder.

Trenger du en ramme i akkurat denne størrelsen, har du altså kommet helt rett – det er bare å sjekke ut hva vi tilbyr lenger ned og velge ut din favoritt.

108 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 108 produkter
 

Rammer 30x30 cm

Forevige dine beste minner ved å ramme dem inn. Her finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 30x30 cm. Heng opp ditt bilde i en vakker ramme på soverommet, eller sett det på en stilig skjenk eller hylle i stuen. Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller. Scroll ned for å finne en ramme som passer hjemme hos deg!

Her finner du et stort utvalg flotte rammer som passer bilder i størrelsen 30x30 cm. Disse firkantede rammene passer utmerket for deg som har fremkalt dine favorittbilder i et større format, og vil henge dem på veggen. En fin ramme er en del av innredningen, men beskytter også bildene dine mot riper og støv. Med den rette rammen kan du skape en fin og unik atmosfære i hjemmet ditt. En ny ramme er det perfekte valget for deg som for eksempel vil piffe opp en fargeløs vegg. Velg noen av våre fargerike rammer, eller en mer eksklusiv modell i sølv eller gull for å få mer liv i rommet.

Ta vare på de fineste minnene dine

Med den rette rammen, som en av våre rammer i målene 30x30 cm, kan man på en enkel måte forgylle minnene sine, uansett om de har form som fotografi eller andre bilder. For mange av oss som har flyttet noen ganger i løpet av livet, er det et faktum at nettopp bilder – med eller uten ramme – følger med fra hjem til hjem. Dette til tross for at lampeskjermer og tepper havner i søppelet.

Hvorfor er det slik at bildene, med eller uten rammer, følger med oss overalt? Bortsett fra at de er personlige og betyr noe spesielt for oss, og selv om det er et 10 år gammelt avisutklipp? Bilder og rammene deres er helt enkelt viktige for oss, og vi er så glad for å kunne forgylle dem ytterligere ved å tilby et godt utvalg av rammer her hos oss. Det er bare for oss å si vær så god og ønske velkommen!

Ditt motiv – vår jobb

Det eneste du som kunde trenger, er motivet, resten fikser vi! Vi har ordnet det så bra at vi har rammer som passer for alle, enten du er ute etter noe enkelt eller vil ha noe litt mer festlig. Nettopp rammer i størrelsen 30x30 cm er kvadratiske, så enten bruker man slike bilder, eller så kan man klippe dem til sånn at de passer til rammen.

Vi kan si som så at uansett hvilken ramme eller rammer du er ute etter, er det ikke usannsynlig at du bestiller noe annet også. Det er det som er så spennende med det store utvalget vårt!

Mange av oss synes det er koselig med en rød tråd i hjemmets innredning, både når det kommer til rammer og annet. Men samtidig kan det være kult med litt forskjellig i de ulike rommene. I tillegg til farger kan man også ha forskjellige typer rammer hengende. Rammer spiller kanskje en større rolle for atmosfæren i et rom enn man tror.

Å våge å innrede personlig

Innredning er superkult hvis man har interesse for det og synes det er morsomt å finne sin personlige innredningsstil. Hvis man overhodet ikke er interessert, blir det fort at man bare kjøper det første, beste og mest praktiske man ser, inkludert rammer. Og det er kanskje ikke det beste man kan gjøre med et hjem!

Vi elsker at mange av kundene våre viser at de har interesse for innredning gjennom sine valg av fotorammer. Spesielt ettersom det tyder på at folk faktisk bryr seg om hva de kjøper til hjemmet sitt.

Hos oss er det fritt fram for å finne herlige rammer, enten de er kvadratiske, som for eksempel dem vi har i størrelsen 30x30 cm, eller om det er andre størrelser og/eller former. Vi har noe for alle og enhver!