Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Kvadratiske fotorammer - 13x13 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 13x13 cm. Finn din favorittramme i dag!

18 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 13x13 cm

Her finner du fotorammer tilpasset bilder i størrelsen 13x13 cm. Å ramme inn bildene dine i vakre matchende rammer og henge dem opp på veggen eller å ha dem i bokhyllen liver opp hjemmet ditt og gjør at innredningen får en mer personlig stil. Bla igjennom utvalget vårt og finn en ramme som faller i smak.

I denne kategorien har vi samlet kvadratiske fotorammer som passer bilder i størrelsen 13x13 cm. Rammer er perfekte innredningsdetaljer til det stilrene hjemmet ditt og gjør seg like bra på veggen som i bokhyllen. Samle sammen favorittbildene dine, ram dem inn i fine matchende rammer og skap en kul fotovegg. Med personlige bilder på veggene gjør du hjemmet ditt mer levende og hjemmekoselig samtidig som de minner deg om alle de gode øyeblikkene i livet.

I tilbudet ovenfor finner du flere gode alternativer til dine bilder. Vi har rammer i flere ulike farger og stiler som gjør at bildene dine blir vakkert innrammet. Hos oss kan alle finne noe som faller i smak. Med en flott fotoramme får du ikke bare fram stemningen i bildene dine, men du beskytter dem samtidig mot flekker og riper.

Ta en titt på utvalget ovenfor og finn de perfekte rammene til akkurat ditt hjem!