Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer 30x91 cm

Har du et litt stort og avlangt bilde du vil ramme inn? Da trenger du en fin bilderamme i riktig størrelse! Våre 30x91 cm rammer finnes i mange forskjellige utførelser, slik at du skal kunne finne en som passer akkurat ditt bilde og din stil.

Kanskje blir det en svart med smal list? Kanskje blir det en klipsramme? Noe annet du faller for? Det er bare å se gjennom utvalget for å finne akkurat din favoritt.

Alle våre rammer kan også brukes i liggende format, slik at du også skal kunne bruke dem til bilder på 91x30 cm.

19 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 30x91 cm

Her har vi samlet alle våre avlange fotorammer i størrelsen 30x91 cm. Disse rammene er den perfekte størrelsen til plakater. De kan også brukes til fotocollager av ulike slag. I denne typen ramme får du plass til flere mindre bilder i ulike formater. Som tilbehør finnes også passende passepartouter som gir et ekstra bra utseende. I vårt utvalg finner du rammer i flere flotte farger og designer. Vi håper du finner noe du liker!

De avlange rammene har blitt meget populære og det er kanskje ikke så rart med tanke på at de har mange fordeler. I tillegg til at de er skikkelig fine og trendy passer de utmerket til fotocollage. Finn fram den kreative siden din og skap en flott tavle med dine favorittbilder!

En avlang ramme er dessuten fin uansett om du bruker den liggende eller stående. Alt kommer an på motivet ditt og hva du foretrekker. Denne typen ramme er den perfekte inredningsdetaljen og går an å bruke både enslig og sammen med en haug av mindre malerier. Den er like fin når den henger for seg selv som den er på fotoveggen.

Her har vi forsøkt å samle sammen noen av de fineste modellene for bilder i størrelsen 91x30 cm og vi håper at du skal kunne finne en fotoramme som faller i smak for deg. Ved å klikke på en ramme som interesserer deg har du muligheten til å lese mer om den.