Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Rammer 32,9x48,3 cm (A3+)

Etter veldig mange forespørsler er vi ekstra stolte over vårt spesialpruduserte sortiment flotte A3+ rammer som passer til bilder i 32,9x48,3 cm.

36 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

A3+ Fotorammer

I denne kategorien finner du alle fotorammene våre for bilder i størrelsen 32,9x48,3 cm (A3+). Disse rammene er perfekte for deg som vil ramme inn de fineste bildene dine så du kan ha glede av dem hver dag. Vi tilbyr fotorammer i størrelsen 48,3x32,9 cm i fargene svart, hvit, sølv og gull. Se gjennom vårt sortiment nedenfor og finn stilen og modellen som passer deg! Vi har både brede og tynne profiler, med eller uten utsmykning.

Det er noe forvirring blant alle rammestørrelser som finnes. To størrelser som ofte blir blandet sammen er 33x48 cm og 32,9x48,3 cm som egentlig er samme størrelse, hvor sistnevnte er helt riktig størrelse for A3+.

En ramme for enhver smak

Våre fotorammer i størrelsen A3+ fås i mange fine farger og stiler. Vil du ha en ramme med bredere list, kanskje med utsmykninger? Eller er det en enkel, tynnere og helt diskré list du er ute etter? Rammens utseende har stor betydning for bildets utseende, så ta deg god tid når du titter rundt i sortimentet vårt for å komme fram til hva du vil ha.

Rammen bør også passe sammen med motivet, akkurat slik du vil ha det. Vil du at den skal framheve motivet og hjelpe bildet til å virkelig ta og eie sin plass i rommet? Eller har du et diskré motiv som du vil bruke en like diskré ramme til, slik at bildet liksom skal smelte inn i rommet? I tillegg til listens stil og bredde har også fargen på rammen stor betydning for hvordan bildet vil se ut og oppfattes. En hvit ramme mot en hvit vegg kommer til å utgjøre et mer diskré og harmonisk innslag i den øvrige innredningen. Vil du i stedet ha en ramme som virkelig trekker blikkene til seg, er kanskje gull en bedre farge? Det gir også en ekstra følelse av luksus, noe som er bra hvis det er det du vil oppnå.

Når du velger blant våre fotorammer 32,9x48,3 cm, ha da i tankene at rammen skal passe sammen med motivet. Samtidig skal det endelige bildet passe inn i hjemmet ditt sammen med øvrig innredning på den måten du ønsker. Farge, stil og bredde på listen – sammen med motivet skal de skape den perfekte kombinasjonen.