Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer 10x10 cm

Er det slik at du har små minibilder i kvadratisk form som trenger fine rammer? Da skal du ta en titt på utvalget vårt av 10x10 cm fotorammer lenger ned. Vi har et stort utvalg av rammer i akkurat denne størrelsen, så du kan regne med å finne noe som faller deg i smak.

Blir det en stilren og klassisk uten brede lister? Er det et spesielt materiale du er ute etter? Er det først og fremst fargen som er det viktige? Det er du som bestemmer.

27 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 10x10 cm

Leter du etter en fotoramme som passer bilder i størrelsen 10x10 cm? Ta en titt i vårt sortiment så kommer du garantert til å finne det du leter etter. Hos oss finner du fotorammer i ulike farger og design slik at alle skal kunne finne noe de liker. En flott ramme gjør mye for både bildet og innramming. Perfekt til Instagram-bilder!

I denne kategorier finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 10x10 cm. Disse rammene passer utmerket for deg som vil skape en personlig fotovekk, for eksempel, eller som vil ha et koselig familiebilde på skrivebordet i kontoret. En fotoramme i størrelsen 10x10 cm er et utmerket alternativ for deg som vil ha en passelig stor ramme. Den er hverken for liten eller for stor.

I utvalget ovenfor finner du et par nydelige og stilrene alternativer som passer inn overalt – på soverommet eller i stua, på kontoret, veggen, bokhylla, eller overalt ellers! Disse rammene er dessuten både rimelige og i høy kvalitet. De beskytter bildene dine mot fukt og riper, samtidig som de ramme de inn på en vakker måte og løfter fram den herlige følelsen som bildet formidler.

Hos oss har alle muligheten til å finne noe som passer perfekt. Scroll opp og finn din favoritt blant våre stilige, firkantede fotorammer!