Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 35x50 cm

Våre rammer i størrelsen 35x50 cm er populære og det er ikke rart – de er nemlig det perfekte valget for dine litt større bilder. Vi har forskjellige varianter slik at du kan finne det du vil ha både når det kommer til farge, materiale, stil og følelse.

Du kan naturligvis også bruke våre bilderammer i liggende format til motiv på 50x35 cm. Bla gjennom sortimentet vårt lenger ned for å velge ut fotorammene som fanger interessen din.

66 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 66 produkter
 

Rammer 35x50 cm

I denne kategorien finner du alle våre fotorammer i størrelsen 35x50 cm. I vår butikk finner du rammer i mange forskjellige modeller og stiler, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer akkurat ditt hjem. Med en fotoramme fra oss, kan du gi ditt bilde en vakker innramming som fremhever det lille ekstra. Finn din favoritt her hos oss i dag!

Hvis du er ute etter en rektangulær ramme i en mellomstor størrelse, så kan rammene i denne kategorien være akkurat det du leter etter. Her har vi samlet alle våre rammer i størrelsen 35x50 cm. Disse fotorammene er ideelle for de som ønsker å ramme inn sitt favorittbilde i et litt større format. Vårt utvalg består av et bredt spekter av rammer i forskjellige stiler, farger og modeller. Vi håper dette vil gjøre det lettere for deg å finne en ramme som vil passe perfekt inn i ditt hjem. Enten om du er ute etter en enkel ramme i sort eller en mer eksklusiv bilderamme i gull eller sølv, vil du finne din nye ramme her hos oss.

Våre rammer i størrelsen 50x35 cm kan brukes til både vertikale og horisontale bilder. For å gi bildet ditt enda mer eksklusivitet, kan du kombinere en ramme fra denne kategorien sammen med et tilpasset passepartout. En passepartout passer veldig flott til rammer av denne størrelsen og bidrar til å fremheve motivet. Heng gjerne rammen opp på veggen enten sammen med rammer av samme størrelse, eller ved siden av mindre fotorammer i forskjellige størrelser. Å lage kreative bildevegger har blitt svært populært og rammer i denne kategorien er ideell for akkurat det.

Vårt mål er at alle våre kunder skal finne noe som passer deres smak. Derfor er butikken vår full av stilige rammer som passer til ulike stiler og hjem. Se vårt utvalg og finn dine favoritter her hos oss! Vi håper du liker det vi har å by på.