Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer 65x65 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 65x65 cm. Finn din favorittramme i dag!

16 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 65x65 cm

Leter du etter en kvadratisk ramme i et større format? Da har du kommet til riktig sted. I denne kategorien finner du kvadratiske fotorammer i størrelsen 65x65 cm. Rammene finnes i flere forskjellige stiler og modeller, og vi håper dette vil gjøre det lettere for deg å finne akkurat det du leter etter. Disse rammene er perfekte for stueveggen din. Ta en titt i vår katalog og finn din nye fotoramme hos oss i dag!

I denne kategorien har vi samlet alle våre kvadratiske fotorammer som er tilpasset bilder med dimensjonene 65x65 cm. Disse rammene er ideelle for de som har et større bilde eller maleri som de ønsker å ramme inn og henge opp på veggen. Her finner du rammer i forskjellige design og farger, og vi håper at du finner den fotorammen som passer ditt hjem best. Enten du er ute etter en enkel og elegant ramme som gjør at bildemotiv taler for seg selv, eller en mer eksklusiv ramme som bidrar til å fremheve det lille ekstra i bildet, vil du garantert finne det her hos oss.

Våre fotorammer i denne kategorien passer perfekt i kombinasjon med en vakker passepartout, som forbedrer bildets helhet. En passepartout kan du spesialbestille her hos oss. Finner du ingen som passer størrelsen på din ramme, kan du alltids måle opp og bestille en passepartout i akkurat den størrelsen du ønsker.

Rammene i denne kategorien kan også brukes til å lage en kreativ fotocollage av flere mindre bilder. Dette passer perfekt for deg som ønsker å henge opp flere av dine favorittbilder på veggen, men som ikke ønsker å bruke for mange rammer som tar veldig mye plass. En stor ramme som denne fungerer helt fint på egenhånd, men kan også være en fin touch på en fotovegg.

Se vårt utvalg av kvadratiske rammer i størrelsen 65x65 cm ovenfor. Vi håper du vil finne den perfekte rammen for akkurat ditt hjem her hos oss!