Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 60x90 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 60x90 cm. Finn din favorittramme i dag!

51 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 60x90 cm

Her finner du flere fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60x90 cm. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller. Med en fotoramme beskytter du bildene dine mot både smuss og riper samtidig som rammen utgjør en pen innredningsdetalj i hjemmet. Ta en titt i vårt utvalg og finn din favoritt!

Her finner du alle våre rektangulære fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60x90 cm, det vil si bilder med bildeforholdet 2:3. I vårt utvalg finner du rammer i mange ulike modeller, noe som forhåpentligvis letter søket ditt etter den perfekte fotorammen. Om du leter etter en enkel klassisk ramme eller en fotoramme som tiltrekker seg alle blikkene i rommet, så er det hos oss du skal lete. Vi har noe for enhver smak.

Rammene i denne kategorien passer bilder i størrelsen 90x60 cm, noe som innebærer at de kan brukes til både liggende og stående bilder. Mange av våre rammer har både støttebein og veggfeste slik at du kan velge hvordan og hvor du vil plassere dem. Ta deg tid til å se gjennom vårt sortiment og sammenlign de fotorammene du faller for, så skal du se at du snart finner den perfekte rammen til hjemmet ditt!