Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 60x90 cm

Er du ute etter en stor rektangulær ramme er størrelsen 60x90 cm ofte egnet. Siden alle våre bilderammer kan brukes i liggende format, passer de også alle bilder på 90x60 cm.

Lenger ned finner du utvalget vårt der du kan se at vi tilbyr fotorammer som passer for alle typer motiv i denne størrelsen. Hvilken er den perfekte for deg? Blir det en enkel svart? Kanskje er det en hvit ramme som kommer til å løfte motivet ditt?

50 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 60x90 cm

Her finner du flere fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60x90 cm. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller. Med en fotoramme beskytter du bildene dine mot både smuss og riper samtidig som rammen utgjør en pen innredningsdetalj i hjemmet. Ta en titt i vårt utvalg og finn din favoritt!

Her finner du alle våre rektangulære fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60x90 cm, det vil si bilder med bildeforholdet 2:3. I vårt utvalg finner du rammer i mange ulike modeller, noe som forhåpentligvis letter søket ditt etter den perfekte fotorammen. Om du leter etter en enkel klassisk ramme eller en fotoramme som tiltrekker seg alle blikkene i rommet, så er det hos oss du skal lete. Vi har noe for enhver smak.

Rammene i denne kategorien passer bilder i størrelsen 90x60 cm, noe som innebærer at de kan brukes til både liggende og stående bilder. Mange av våre rammer har både støttebein og veggfeste slik at du kan velge hvordan og hvor du vil plassere dem. Ta deg tid til å se gjennom vårt sortiment og sammenlign de fotorammene du faller for, så skal du se at du snart finner den perfekte rammen til hjemmet ditt!

Hva vil du at bildet ditt skal formidle?

Ok, så du har motivet klart for deg, vet hvilken størrelse på rammen du trenger, og du har kommet til oss. Nå gjenstår det bare å finne den riktige rammen. Den perfekte rammen gjør akkurat det du vil den skal gjøre for motivet – uansett om det handler om å forbedre og løfte det fram, eller om du vil at den skal smelte sammen med motivet.

Fargen på rammen har veldig stor betydning for utseendet på bildet ditt, og for hvordan det vil bli oppfattet. For eksempel vil et svart hvitt motiv i en hvit ramme på en hvit vegg kunne utgjøre et svært stilrent og diskré innslag i hjemmet ditt. Forestill deg nå et bilde av en gul solsikke som svaier i midten av et grønt vidstrakt område med en blå himmel i bakgrunnen. Og tenk deg at du plasserer akkurat dette bildet i en fotoramme med blå ramme – det er lett å forstå at et slikt bilde ikke kommer til å passere noen ubemerket!

Også listens bredde og underlaget gjør mye for bildet. En tynn list i diskré farge kommer unektelig til å skille seg ut i mindre grad enn en bred elegant list i gull.

Enda en ting som påvirker hvordan et bilde oppfattes, er om du velger å ramme motivet inn ytterligere, som ved hjelp av en passepartout. Dette fører ofte til at bildet blir enda mer fremtredende.

Når du titter rundt blant fotorammene våre i størrelsen 60x90 cm, tenk gjerne litt på hva du ønsker at bildet ditt skal formidle. Vi er sikre på at du kommer til å finne en ramme som faller deg i smak, og som dessuten kommer til å yte motivet rettferdighet.