Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 7x7 cm

Hvis du trenger en liten og søt 7x7 cm ramme har du kommet helt rett. Vi har flere forskjellige kvadratisk formede fotorammer i denne størrelsen. De passer perfekt både for små fotografier og andre små motiv.

Kjøp fargen som passer best til motivet ditt. Blir det svart? Blir det gull? Kanskje hvitt? Det er bare å velge.

8 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 7x7 cm

Her finner du et stort utvalg av små søte fotorammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 7x7 cm. Du finner disse rammene i flere ulike farger og modeller, som gjør det enkelt for deg å finne en personlig favoritt. En liten ramme er veldig praktisk og kan gjøre arbeidshjørnet ditt mer personlig med et bilde av noen du liker godt.

I denne kategorien finner du alle våre firkantede fotorammer som passer bilder i størrelsen 7x7 cm. Disse rammene er riktig søte og passer perfekt til dine mindre bilder. En liten ramme er for eksempel perfekt for deg som vil ha et bilde av noen du er glad i på kontoret. Har du en større familie får du dessuten plass til flere av disse små rammene på skrivebordet eller i bokhyllen. Små rammer er også en perfekt måte å alltid ha sine kjære med seg på jobben.

I vårt sortiment finner du et utmerket utvalg av fotorammer. Her finner du alt fra skikkelig enkle og stilrene rammer til mer eksklusive rammer med fine detaljer og herlige farger. Variasjonen er stor, hvilket som gjør det lettere for deg å finne akkurat det du leter etter. Se over og ta deg en titt i vårt sortiment så skal du se at du finner en fotoramme som faller i smak.