Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer 25x70 cm

Har du et stilig langt og smalt motiv i 25x70 cm som trenger en bilderamme? Da skal du ta en titt blant våre rammer lenger ned. Vi har samlet flere forskjellige varianter i denne størrelsen for at alle skal kunne finne sin favoritt. Enten du vil ha det moderne, stilrent, kitschy, med vintage-følelse eller enkelt hvitt, finner du det hos oss.

Disse fotorammene kan også brukes til motiv på 70x25 cm, noe som betyr at de er perfekte til dine panoramabilder.

15 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 25x70 cm

Her har vi samlet alle våre rammer som passer for bilder i størrelsen 25x70 cm. Disse fotorammene er ideelle for langstrakte bilder, men også for deg som ønsker å ramme inn flere mindre bilder i én og samme ramme. Her i vårt utvalg finner du rammer i forskjellige farger og modeller, som vi håper du vil ha glede av i jakten på den perfekte rammen. Hos oss kan alle finne noe de liker!

Er du ute etter en stilig ramme i et avlangt format? Da har du kommet til rett sted. I denne kategorien finner du alle våre rammer som passer til bilder i størrelsen 25x70 cm. Disse fotorammene passer perfekt til avlange bilder, for eksempel panoramabilder. Rammene kan også brukes i kombinasjon med en fin passepartout, som også har plass til flere mindre bilder samlet. Finner du ikke en passende passepartout i vår butikk kan du alltid spesialbestille ett fra oss som passer din ramme perfekt.

Disse rammene er perfekte for deg som er interessert i interiør og liker å kombinere rammene på forskjellige måter. En avlang ramme med dimensjonene på 70x25 cm passer for eksempel veldig godt sammen med på et bilde på en hylle eller på veggen, sammen med andre rammer i forskjellige størrelser. Dette er ideelt også for deg som også ønsker å lage en fotovegg, men de kan selvfølgelig også brukes helt alene. Du kan bruke rammen både vertikalt og horisontalt, avhengig av dine motiver. Det litt mer uvanlige formatet gjør at rammen passer veldig godt inn i et moderne hjem hvor innredningsdetaljene er av stor betydning.

Våre rammer i denne kategorien kommer i flere forskjellige stiler og farger, noe som gjør at alle våre kunder kan finne en ramme som passer akkurat deres stil. Enten du er ute etter en klassisk hvit fotoramme eller en ramme som skiller seg litt ut, kan du kan finne den som passer deg her hos oss. Vi har noe for enhver smak. Ta en titt i vårt utvalg og vi garanterer at du finner noe som faller i smak!