Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

20% rabatt på alle våre fotoalbum med koden 'ALBUM20'

Fotorammer - 40x80 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 40x80 cm. Finn din favorittramme i dag!
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 40x80 cm

Alle som liker å ha det pent hjemme og som er interessert i hjemmeinnredning vet at rammer, uansett størrelse, er fint for å piffe opp litt ekstra. Størrelsen 40x80 cm er et godt valg til mange ulike typer motiver. Så hvis du har et passende bilde hjemme, synes vi at du skal slå til på en av våre kjempeflotte rammer i denne størrelsen!

Vi har rammer i 40x80 cm i mange ulike utførelser. Du trenger dermed ikke tenke på om det finnes varianter som passer nettopp for deg. Det er bare å velge ut den rammen eller de rammene som du liker, og legge dem i varekurven. Så fort de blir levert hjem til deg, kan du begynne å pynte veggene med favorittmotivene dine!

En god måte å få det pent på når det kommer til hvordan man dekorerer veggene sine, er å slippe litt på at absolutt alt må matche 100 %. Et tips er at man lager bildevegger der man setter sammen ulike farger og ulike størrelser på rammer. Dette gir et helt annet liv til veggen, og det igjen gir mer liv til rommet og hjemmet generelt.

Hvis du vil ha mange nye rammer, uansett om det er i størrelsen 40x80 cm eller en annen størrelse, kommer noen av våre rammer til god nytte. Vi har noen av de vakreste og mest moderne rammene som finnes på det norske markedet. Hvis du ikke finner rammer som du liker her hos oss, mistenker vi at du egentlig ikke liker rammer. For vi har virkelig noe for enhver smak!

Kanskje er det en treramme du er ute etter? Er det sølv? Kanskje noen gullrammer? En kombinasjon av svarte og hvite? Noe annet som lokker? Ta en titt på det store utvalget vårt, for her kommer du garantert til å finne både en og to rammer som passer hjemme hos deg!