Sker, vennligst vent...

Rammer 70x94 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 70x94 cm. Finn din favorittramme i dag!Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 • Trendline Svart 70x94 cm

  Trendline Svart 70x94 cm

  699 ,-
  P lager P lager
 • Elegant Box Hvit 70x94 cm

  Elegant Box Hvit 70x94 cm

  599 ,-
  P lager P lager
 • Black Wood 70x94 cm

  Black Wood 70x94 cm

  699 ,-
  P lager P lager
 • White Wood 70x94 cm

  White Wood 70x94 cm

  699 ,-
   Bestillingsvare
 • Gold Wood 70x94 cm

  Gold Wood 70x94 cm

  699 ,-
   Bestillingsvare
 • Silver Wood 70x94 cm

  Silver Wood 70x94 cm

  799 ,-
   Bestillingsvare
 

Finn den rette rammen i 70x94 cm!

Hos oss finner du alltid rammen som du er ute etter, uansett hvilke ønsker du har. Derfor finnes til og med rammer i det uvanlige formatet 70x94 cm i sortimentet. Bruk litt tid på å velge den rammen som passer best til motivet ditt og hva du vil si med bildet så er du sikker på at du blir fornøyd med det ferdige produktet.

Et forstørret fotografi eller en fin poster kan fremheves på en rekke ulike måter. Du kan for eksempel lime opp motivet med washiteip, plassere det i en posterhenger eller gjøre det på den gode gamle måten å bruke en fin bilderamme. Fordelen med det sistnevnte er jo at bildet også blir beskyttet av rammen sitt glass. Med en syrefri bakplate og passepartout (ved behov) kan du være sikker på at bildet ikke tar skade og at det holder i mange år fremover.

En ting som er lurt å tenke på når du vil ramme inn et foto er at det har en matt overflate slik at det ikke fester seg i glasset. For å ytterligere unngå at det fester seg kan du med fordel benytte deg av et av våre passepartouter. Du finner selvfølgelig passepartouter i en rekke ulike farger som passer rammen din i målene 70x94 cm i likhet med andre størrelser.

Hvilken farge og design skal du da velge på rammen? Det første du bør tenkte på er at rammen matcher motivet, deretter bør du tenke på at den skal matche interiøret i rommet. Da vil det være relativt enkelt å finne et sted hvor det komplette bildet smelter fint inn, forutsatt at du ikke har valgt en veldig uvanlig farge eller design. Om det er tilfelle kommer du langt ved å følge magefølelsen og spørre deg selv hva du vil trives med.

Savner du et spesielt design eller har du andre spørsmål? Nøl ikke med å kontakte vår dyktige kundeservice så hjelper vi deg! Husk også på at du også finner passepartouter hos oss som både beskytter og fremhever bildet ditt.