Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 12x12 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 12x12 cm

Her finner du rammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 12x12 cm. I vårt sortiment finner du alt fra klassiske hvite rammer til luksuriøse rammer i gull og sølv. En ramme kan utgjøre en stor forskjell i din innredning i tillegg til å løfte frem bildene dine litt ekstra. Se gjennom vårt sortiment og finn dine personlige favoritter.

Her har vi samlet alle våre firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 12x12 cm. Firkantede rammer passer utmerket både hengende på veggen og stående på et bord eller i en hylle. De er også optimale for den personlige fotoveggen. Kjøp en del rammer i ulike størrelser og formater og skap din helt egen fotovegg med alle minnene dine samlet på ett sted. Et perfekt prosjekt for den kreative!

Uansett om du leter etter en enkel fotoramme som setter bildene dine i sentrum eller en mer eksklusiv ramme som trekker det beste ut av bildet ditt, så finner du den hos oss. Vårt mål er å kunne tilby alle våre kunder akkurat det de leter etter. Vi har derfor et utmerket utvalg av rammer i ulike farger og stiler i sortimentet over. Ta deg tid til å bla gjennom våre rammer, sammenlign dem med hverandre, og finn din favoritt.