Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 20x28 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 20x28 cm. Finn din favorittramme i dag!

20 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 20x28 cm

Leter du etter den perfekte fotorammen i størrelsen 20x28 cm til bildene dine? Hos oss finner du et stort utvalg av rammer i denne størrelsen. Flere av våre fotorammer i størrelse 28x20 cm kan brukes både loddrett og vannrett, og enkelte kan enten henges på veggen eller blir satt opp på en hylle eller bildelist. Ta gjerne en kikk på utvalget nedenfor for å finne din favorittramme. Vi har rett fotoramme for alle hjem!

Her finner du hele vårt utvalg rammer som passer til bilder som er 20x28 cm. Bilder med størrelsesforhold 5:7 brukes veldig ofte på skolefotografier. Derfor passer disse rammene spesielt godt til barnas skolebilder. Vi har mange ulike modeller, noe som betyr at du alltid kan finne ramme som passer både til de bildene du skal ha hjemme og til de som for eksempel bestemor eller bestefar skal få.

Bilderammer i størrelse 28x20 kan brukes til mye mer en bare skolefoto. Rammen kan brukes både horisontalt og vertikalt, på veggen eller på en hylle. De aller fleste rammene har både støtteben og veggfeste. Klikk på den rammen du liker best og les spesifikasjonene. Hos oss kan alle finne en ramme som vil falle ekstra godt i smak. Sjekk vårt utvalg og finn din favoritt i dag!