Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 30x70 cm

Våre rammer på 30x70 cm har en stilig og heftig fasong. Rammene passer også motiv på 70x30 cm, siden alle våre fotorammer også kan brukes i liggende format.

Velg mellom forskjellige farger, materialer, typer glass og bredde på list. Kanskje blir det en klassisk hvit ramme? Er det en ramme i gull som kommer til å løfte interiøret noen hakk? Valget er ditt.

15 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 30x70 cm

Er det på tide å fornye hjemmet en anelse med en ny ramme? Da kan en av rammene våre i størrelsen 30x70 cm være det riktige for deg! Med en ramme i denne størrelsen er det enkelt å få det pent hjemme med egne motiver. Fordi rammen har en rektangulær form, gir den et virkelig friskt og moderne utseende!

Rammene vi har i størrelsen 30x70 cm, kommer i mange ulike utførelser, slik at alle skal kunne velge ut den som passer sin egen stil aller best. Du kan velge mellom for eksempel svart, hvit, og så videre.

Vi synes det er superfint å blande litt når det kommer til rammer, og det er vi ganske sikre på at dere også liker! Dersom dere vanligvis har samme farge på rammene deres, er godt tips å prøve å blande mange ulike typer rammer på samme vegg. Det gir et morsommere inntrykk, siden det blir mer levende.

Her kan du blande fritt når det gjelder både rammer og motiv! Det trenger ikke alltid å blandes og matches helt nøyaktig, og det er vanligvis slik at det blir mye morsommere når det er rammer både i størrelsen 30x70 cm samt større og mindre rammer sammen. Det samme gjelder for farger på rammer. Våg litt mer, det kommer du til å vinne på!

Vi selger ikke bare rammer, men vi har også mange lekre postere som vi er stolte av å presentere! Dersom du har et motiv som passer perfekt i en ramme på 30x70 cm, så er det selvfølgelig supert. Tenk likevel også på at det i mange tilfeller kan være fint å ha et motiv i en ramme som er større enn selve bildet. Man kan for eksempel sette et fint papir eller liknende bak bildet.

Generelt er vi svært opptatt av å oppmuntre dere til å tenke litt utenfor boksen med innredningen deres. Det blir så mye morsommere når man finner på litt nye ting. Det er så lett å havne i en situasjon der man bare kjører på i samme gamle fotspor, og det gir jo ikke akkurat et ekstra løft til hjemmet! Nei, prøv å ramme inn litt av hvert, og ta bort de gamle innlærte «reglene» for innredning!

Dersom man velger en ramme i 30x70 cm, kan man for eksempel henge noe opp på veggen og deretter henge rammen rundt. Kanskje har du for eksempel en liten favoritt i form av et kosedyr eller liknende? Da er det bare å spikre gjenstanden opp på veggen og deretter bruke rammen uten glasset!