Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 15x20 cm

Leter du etter en 15x20 cm ramme, trenger du ikke lete mer – vi har nemlig mange forskjellige varianter. Rammer i størrelsen 15x20 cm er veldig populære, og det er ikke så rart. De passer godt både oppstilt på et bord, hengt opp på en vegg, på en bildelist og mye mer.

Har du fine motiv på 20x15 cm passer våre fotorammer perfekt, fordi de alle kan brukes i liggende format.

211 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 211 produkter
 

Rammer 15x20 cm

Her finner du alle våre rammer som er tilpasset bilder i størrelsen 15x20 cm. Flere av disse rammene kan brukes både horisontalt og vertikalt, og mange kan både henges på veggen samt stilles på hylle. En lekker ramme piffer opp stueveggen eller den tomme hyllen. Bla nedover og finn en ramme som passer i nettopp ditt hjem!

Leter du etter fotorammer med bildeforhold 3:4? Da har du kommet til rett plass. Her har vi samlet alle våre rammer i størrelsen 15x20 cm. Disse er de perfekte rammene for deg som leter etter pene rammer til å stille i bokhylla eller for deg som vil skape en vakker og personlig fotovegg. I vårt store utvalg finner du massevis av pene rammer du kan mikse og matche som du ønsker.

En ramme i størrelsen 20x15 cm passer utmerket i både liggende og stående format, hvilket betyr at du kan bruke den til både vertikale og horisontale bilder. Mange av rammene i vårt utvalg er dessuten utrustet med både veggfeste og støtteben slik at du kan velge mellom å henge dem på en vegg eller stille dem på en hylle eller et bord.

Vårt mål er å kunne tilby alle våre kunder noe som faller i smak, derfor har vi stor variasjon i vårt utvalg. Uansett om du ser etter billige rammer eller mer eksklusive rammer, så har vi det du trenger.

Å finne den perfekte rammen

Takket være vårt omfattende sortiment av fotorammer i størrelsen 15x20 cm håper vi at alle finner den perfekte rammen hos oss. Men hva bør man tenke på når man leter etter den perfekte rammen?

Et godt utgangspunkt kan være motivet. Hva skal du ramme inn, hvilke farger og hvilken stil har det, og hvilken effekt vil du at rammen skal ha på motivet? Hvis du vil at motivet skal framheves av rammen, kan du velge en fargesterk ramme som trekker til seg oppmerksomhet. Vil du heller at bildet ditt skal utgjøre et litt mer diskré innslag i hjemmet ditt – velg en ramme som er mer i samme stil som motivet.

Liker du klassisk svart eller hvitt? Luksuriøst gull og sølv? Eller herlige, iøynefallende farger? Vi har fotorammer 15x20 cm i mange forskjellige farger.

Stilen på rammens list har også stor betydning. Blant våre fotorammer i størrelsen 15x20 cm finner du alt fra rammer med supertynn og diskré list til rammer med luksuriøse og utsmykkede lister.

Som vi nevnte tidligere, er mange av rammene våre utstyrt med støtteben, noe som gjør det mulig å sette rammen på et møbel i stedet for å henge det opp på veggen. Vær nøye med å ta den detaljen i betraktning når du foretar bestillingen din, så får du en bilderamme som du kan bruke akkurat slik du vil.