Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 40x70 cm

Skal du ramme inn et bilde i størrelsen 40x70 cm? Da har du kommet riktig – vi har nemlig et antall bilderammer i denne størrelsen i forskjellige utførelser som du kan velge mellom. Dette er en koselig størrelse på en ramme, så den vil gjøre seg godt som interiørdetalj.

Ta en titt på rammene vi har i størrelsen 40x70 cm lenger ned for å finne din favoritt. Har du et motiv du vil henge horisontalt? Det går helt fint. Våre fotorammer kan også brukes i liggende format så de passer bilder på 70x40 cm.

16 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 40x70 cm

Om det er én ting som man i prinsippet kan si at alle har hjemme, så er det rammer. Det spiller ingen rolle om det handler om rammer i størrelsen 40x70 cm, eller om det er andre størrelser. Rammer er noe vi alle har hjemme! Er det ett sted du bør se etter pene rammer, så er det her hos oss. Vi har en stor lidenskap for nettopp rammer, så her blir man ikke skuffet!

Vi liker alle typer rammer, og vi har sørget for å fylle opp utvalget vårt med ulike farger, former, størrelser med mer. Alt for at dere som kunder skal kunne finne akkurat det dere leter etter! Vil du ha en ramme eller to i størrelsen 40x70 cm? Da er det bare å velge ut den rammen, eller en av de andre rammene vi har i den størrelsen du synes er mest tiltrekkende!

Se også på andre rammer i andre størrelser, for det er aldri feil å blande litt! Akkurat 40x70 cm er en meget fin størrelse, så det er sannsynlig at du kjøper flere av denne størrelsen. Hvordan du enn velger å gjøre når du skal velge størrelser på rammer, så leverer vi alltid på topp!

Posterne vi selger, passer godt sammen med rammene våre. Det gjelder også de rammene der vi ikke har nøyaktig samme mål på posteren. Man kan velge ut en favoritt blant våre postere og benytte seg av en ramme som er større, noe som blir pent og trendy!

Sitt ikke fast i «boksen», men tenk litt kreativt! Det blir så mye morsommere å innrede hjemmet dersom man tør å prøve litt av hvert, i stedet for bare å kjøre på som vanlig. Nettopp rammer og postere, uansett om de er i størrelsen 40x70 cm eller i en annen størrelse, så er de en perfekt måte å piffe opp hjemmet på! Det er billig og enkelt, og det er noe som alle rom kan ha godt av!

Å fikse opp litt hjemme er alltid kult, og det er ekstra morsomt når det eneste som trengs, er litt småting som rammer og postere, krukker, planter med mer. Det utgjør en meget stor forskjell i hjemmet, og i stedet for å legge mye penger i tapeter og nye møbler kan det i mange tilfeller være nok med småting.

Ta en titt her hos oss for å finne både rammer i 40x70 cm, andre typer rammer i ulike størrelser, postere i alle tenkelige motiver og størrelser med mer. Når du har sett deg rundt her en stund, er vi ganske sikre på at du har fått kule ideer for å friske opp hjemmet en anelse!