Rammer 50x50 cm

Et kvadratisk bilde blir en litt kul og annerledes innredningsdetalj. Har du et bilde med målene 50x50 cm som du vil ramme inn? Ta en titt under blant rammene våre i størrelsen 50x50 cm, og se om du finner den perfekte rammen til motivet ditt.

Vil du ha en svart, hvit eller gullfarget ramme? Kanskje passer en ramme i sølv eller tre bedre? Vil du ha en bred eller smal list? Eller kanskje ikke noen list i det hele tatt? Det vet du best selv.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Fargenyanse
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Fargenyanse
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 132 produkter
  Viser 1 - 100 av 132 produkter

  Rammer 50x50 cm

  Ramme 50x50 cmEr du ute etter en stor ramme til bryllups- eller familiebildet? Her finner du et stort utvalg flotte rammer for bilder i størrelsen 50x50 cm. I vårt sortiment finner du både enkle og stilfulle rammer, og mer eksklusive alternativ. Med den rette rammen kan du løfte frem den vidunderlige følelsen som ditt bilde formidler. En ramme fungerer dessuten som en flott innredningsdetalj.

  Hos oss finner du de perfekte rammene til dine store bilder. I denne kategorien har vi samlet våre firkantede rammer til bilder i størrelsen 50x50 cm. Disse rammene er et utmerket valg for dine favorittøyeblikk, bryllupsbilder, familiefoto og andre viktige minner. Med rett ramme forsterker du den romantiske eller kjærlige følelsen du vil formidle gjennom bildene dine. En fin ramme piffer dessuten opp innredningen din og oppliver en tom og kjedelig vegg.

  Kanskje supplere med en passepartout?

  I vårt sortiment finner du et variert utvalg rammer både når det gjelder farger, materialer og stil. Alle har sin egen sjarm, og passer godt i kombinasjon med ulike stiler. Vi har alt fra veldig enkle og tynne, men samtidig stilrene rammer, til brede eksklusive rammer. Hos oss finner du alt fra klassiske fotorammer i svart og hvitt til moderne gullrammer. Vi har i tillegg rammer med stilfulle passepartouter som gir bildene dine et løft. Vårt mål er å kunne tilby alle våre kunder det de er ute etter, uavhengig av stil eller pris.

  For å enklest finne den perfekte rammen for deg, kan du klikke deg inn på dine favoritter og lese mer om dem. Sammenlign funksjoner, og finn ut hvilken ramme som passer best i ditt hjem. Her finnes noe for alle, og vi garanterer at du vil finne noe som faller i smak i sortimentet over. Scroll opp og finn din favoritt allerede i dag!

  Det meste kan rammes inn

  Sitter du litt fast i gamle tanker og ideer og har vanskelig for å tenke utenfor boksen når det kommer til rammer? Da kan vi glede deg med å fortelle at man kan bruke en ramme til det meste. Det finnes så utrolig mange vakre bilder rundt omkring, og det er jo synd ikke å ta godt vare på dem.

  Har du kanskje funnet et pent kvadratisk bilde i størrelsen 50x50 cm i et motemagasin? Hvorfor ikke ramme det inn slik at det blir et vakkert motebilde på veggen? Magasiner har jo ofte en lekker, glansfull overflate, noe som er helt kanon! Er det i stedet et fint bilde i en avis som ikke har en glansfull overflate? Glasset/plasten på rammen ordner det slik at det også blir fint! Kanskje har du kjøpt en utrolig fin skriveblokk som er full? Fjern forsiden, klipp den til, legg den i en ramme, og vips så har du vakker kunst på veggen!

  Rammer er ikke bare ment for vegger

  Man trenger jo ikke nødvendigvis å henge opp alle bildene man har en ramme til. Det er nemlig også kult å bruke rammer ved å stille dem opp. Man kan ha dem i vinduskarmen, på bokhyllen, på kaminen med mer. Man kan plassere de innrammede bildene akkurat hvor man vil, så lenge det finnes en flate å sette rammene på!

  Med en god og stabil fotoramme som står, blir det ikke bare et vakkert tilskudd til for eksempel vinduskarmen, men man kan også innrede vinduet etter det innrammede bildet. Istedet for å starte med gardiner eller liknende, kan man jo begynne med en mindre interiørdetalj, som et fotografi eller et bilde. Ganske kul idé, ikke sant?