Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer 42x70 cm

Vil du ha en fin fotoramme i en litt større størrelse til favorittbildet ditt? Da er våre bilderammer i størrelsen 42x70 cm et perfekt valg. Man kan bruke alle våre rammer i liggende format, så har du et bilde i størrelsen 70x42 cm, passer det like fint.

Du velger selv om det blir en fotoramme i for eksempel trendy gull, stilrent hvitt eller klassisk svart. Vi har mange varianter, så ta en titt lenger ned på siden for å finne din favoritt.

17 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 42x70 cm

Her finner du alle våre fotorammer i størrelsen 42x70 cm. Denne typen ramme passer perfekt for bilder av de beste minnene dine, som du gjerne vil ha i et litt større format. I vårt varierte utvalg kan du finne en ramme i den fargen og stilen som passer best til hjemmet ditt. En fotoramme for bilder i størrelsen 70x42 cm passer fantastisk til både familiebilder og vakre landskapsbilder. Finn din favorittramme hos oss!

Mer om bildevegger

Å bygge en bildevegg er morsomt og trenger overhodet ikke å være spesielt vanskelig. Det er ingen direkte regler og retningslinjer for å lage en bildevegg, så du kan med fordel prøve deg fram og se hva du synes ser pent ut. Det er vanlig at man kombinerer rammer med forskjellige størrelser, stiler, farger og posisjoner (henholdvis liggende og stående). Hvis du vil ha en diskré bildevegg, velg gjerne rammer og motiver som går i liknende farger, for eksempel svarte eller hvite rammer sammen med bilder i svart hvitt. Vil du i stedet satse på en bildevegg som virkelig skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet, velg og vrak blant resten av sortimentet vårt, som inneholder rammer i mange forskjellige farger. Kompletter gjerne med fargerike posters.

Våre fotorammer 42x70 cm passer fint på en bildevegg med sitt lange og smale format, og bryter av mot mer tradisjonelle og/eller kvadratiske format. Videre finner du blant våre rammer i dette formatet også rammer med forskjellige typer lister. Vil du ha en enkel og smal list, eller en bredere – kanskje med utsmykninger? Listens utseende kan ha overraskende stor effekt på det endelige inntrykket av bildet, så velg med omsorg.

Vil du ha enda mer inspirasjon og smarte tips på veien når det gjelder bildevegger? Vi har samlet våre beste triks i denne guiden.