Kategori

Rammer 100x150 cm

(3)

Trenger du en stor ramme for å ramme inn en fin plakat eller et bilde? Her finner du våre rammer i 100x150 cm som er en av våre største rammer. En ramme i 100x150 cm vil løfte motivet ditt og du får et stort maleri som blir et blikkfang i hjemmet!

Våre rammer i 100x150 kan brukes i både liggende og stående format slik at de også passer til bilder i 150x100 cm. Velg en tidløs svart eller hvit stor ramme, eller hvorfor ikke en i naturlig eik? Ta en titt på utvalget vårt for å finne din nye favorittinnfatning!

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 3 produkter
  Viser 3 produkter

  Rammer 100x150 cm

  Det kan være vanskelig å finne store rammer i god kvalitet, så vi i BGA er stolte av å kunne tilby kvalitetsrammer i mange forskjellige størrelser slik at du kan finne akkurat den rammen du leter etter. Her har vi samlet våre rammer i 100x150 cm som er en av våre største rammer i rektangulær form. Med en ramme i disse dimensjonene får du et stort og spesielt maleri på veggen! En ramme i 100x150 cm vil virkelig være et fint blikkfang i hjemmet ditt og vekke oppmerksomhet!

  Noen ganger finner du bare en skikkelig fin gjenstand som bare må rammes inn, og når du har funnet et favorittmotiv som krever en større ramme, kan du være sikker på at du finner det hos oss! Eller kanskje det er slik at du har bestemt deg for å henge et stort maleri, men ikke har funnet noe motiv ennå. Et maleri i 100x150 cm vil virkelig være synlig i hjemmet ditt, så det er smart å tenke gjennom hvor det skal henge og hva du vil ramme inn for gjenstander. Rammer i denne størrelsen er også perfekte for større fotografier eller kunstverk. Våre bilderammer i 100x150 passer i både liggende og stående format slik at du kan ramme inn både horisontale og vertikale bilder. Dette gjør at du får flere valg i hvilket motiv du kan velge. Har du ikke funnet et pent motiv men har ditt eget spesielle bilde du ønsker å ramme inn, lager vi også bildeforstørrelser opp til 140x100 cm. I en stor ramme kan det være veldig fint å supplere med en matte og da spiller det ingen rolle om motivet er litt mindre enn rammen! En matte vil bare gjøre innramningen av maleriet ditt mer effektivt.

  Store rammer med akrylglass

  Våre store rammer i 100x150 cm har akrylglass. Dette er en form for gjennomsiktig plast som etterligner glass, men som er mye mer holdbar - noe som gjør den perfekt for større rammer! Akrylglass er også mye lettere enn glass, noe som er veldig positivt da det er greit å redusere vekten så mye som mulig når du skal ramme inn større motiver og henge på veggen din. En ting som imidlertid er viktig å huske på er at akrylglass riper lettere opp enn vanlig glass. Ved rengjøring, hvis det for eksempel har blitt støvete, kan det være lurt å bruke en myk fuktig klut eller støvbrett for å unngå små riper i akrylglasset.

  En stor ramme gjør mye for motivet – og hjemmet

  Mens en ramme beskytter bildet ditt, bidrar en stilig ramme mye til interiøret hjemme. I tillegg til den beskyttende funksjonen gir rammen deg mange valg i hvor du kan plassere motivet. På veggen er det for mange et opplagt alternativ, men en stor ramme i 100x150 kan også fint vippes mot veggen.

  Å henge en stor ramme gir virkelig en spesiell følelse til hjemmet ditt. Et enkelt maleri passer ekstra godt over et møbel eller på en mindre veggflate, men en bilderamme med disse dimensjonene kan enkelt henges opp hvor som helst i hjemmet og fortsatt føles staselig! Uansett om du bor stort eller lite, vil et stort maleri være en virkelig fin detalj i hjemmet ditt. Fordi et maleri settes på veggen, kommer det ikke i veien, men blir bare en stilig detalj! Har du det perfekte maleriet du ønsker å henge i hjemmet ditt, kan det være fint å matche annen innredning rundt maleriet ditt. Annen interiørdekorasjon som planter, speil og lamper sammen med den store rammen din vil gjøre mye for helheten.

  Hvis du har mye veggplass, kan store malerier virkelig effektivt kombineres sammen. Det kan skape en ekte wow-faktor i hjemmet ditt ved å henge flere store malerier ved siden av hverandre. Store malerier kan også fint matches sammen med mindre malerier i en fin malevegg for å skape en dynamisk følelse i hjemmet ditt, da kan du også matche rammer i ulike stiler sammen for et ekstra kult uttrykk. I vårt utvalg av store rammer i 100x150 cm finner du sorte rammer, hvite rammer og rammer i naturlig eik for at du skal kunne velge akkurat det materialet og nyansen som passer best til ditt hjem!