Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

10% rabatt på rammer. Rabattkode: FRAME10

Fotorammer - 61x91,5 cm (Posters)

Her finner du vre fine rammer som passer til postere i 61x91,5 cm. Finn din favoritt i dag!

40 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 61x91,5 cm

Her har vi samlet alle våre rammer som passer bilder som måler 61x91,5 cm. Disse rammene passer utmerket til de fleste plakater og postere. Enten du leter etter en flott ramme til soverommet eller stuen, så finner du den hos oss. Vi har noe for enhver smak. Sjekk vårt sortiment og finn din nye ramme hos oss!

I denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder med målene 61x91,5 cm. Disse rammene er våre nest største rektangulære rammer, og passer perfekt til plakater og postere. Størrelsesforholdet på disse rammene er 2:3. I vårt sortiment har vi samlet et stort utvalg rammer i ulike farger, materialer og stiler. Dette håper vi skal gjøre det lettere for deg som leter etter den perfekte rammen. Hos oss kan alle finne noe som faller i smak.

En ramme i størrelsen 91,5x61 cm kan like gjerne anvendes liggende som stående. Disse rammene passer altså både vertikale og horisontale plakater og bilder. Ved å klikke på en ramme du liker kan du lese mer om den og finne ut om den har støtteben eller veggfeste. For en ekstra fin innramming til bildet ditt, anbefaler vi deg å kombinere rammen med en fin passepartout fra oss.