Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 61x91,5 cm (Posters)

Her finner du våre fine rammer som passer til postere i 61x91,5 cm. Finn din favoritt i dag!

38 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 61x91,5 cm

Her har vi samlet alle våre rammer som passer bilder som måler 61x91,5 cm. Disse rammene passer utmerket til de fleste plakater og postere. Enten du leter etter en flott ramme til soverommet eller stuen, så finner du den hos oss. Vi har noe for enhver smak. Sjekk vårt sortiment og finn din nye ramme hos oss!

I denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder med målene 61x91,5 cm. Disse rammene er våre nest største rektangulære rammer, og passer perfekt til plakater og postere. Størrelsesforholdet på disse rammene er 2:3. I vårt sortiment har vi samlet et stort utvalg rammer i ulike farger, materialer og stiler. Dette håper vi skal gjøre det lettere for deg som leter etter den perfekte rammen. Hos oss kan alle finne noe som faller i smak.

En ramme i størrelsen 91,5x61 cm kan like gjerne anvendes liggende som stående. Disse rammene passer altså både vertikale og horisontale plakater og bilder. Ved å klikke på en ramme du liker kan du lese mer om den og finne ut om den har støtteben eller veggfeste. For en ekstra fin innramming til bildet ditt, anbefaler vi deg å kombinere rammen med en fin passepartout fra oss.

Lysten på en bildevegg?

En morsom og koselig måte å la bildene kommer til sin fulle rett på er å la dem bli en del av en bildevegg. Du har sikkert sett en bildevegg, men kanskje ikke reflektert over at den heter noe spesielt? En bildevegg er kort og godt enhver form for konstellasjon der man lar flere bilder samles på ett sted, for på den måten å skape en fin helhet sammen, i stedet for å la hvert bilde henge for seg selv.

Våre fotorammer 61x91,5 cm kommer til å passe fint i en slik sammenheng. Det er vanlig at man kombinerer rammer i forskjellige størrelser, farger og stiler for å få fram et heftig inntrykk. Dersom man heller vil ha et litt roligere og mer diskré utseende på bildeveggen sin, kan det være smart ikke å la rammene skille seg altfor mye fra hverandre. Å benytte seg av forskjellige størrelser pleier alltid å bli fint, samt å variere mellom liggende og stående format. Men det man kan satse på, er å holde seg til én eller to farger.

Naturligvis har også motivene som er innrammet, stor påvirkning på det endelige utseendet. Fargerike motiver trekker til seg mer oppmerksomhet enn for eksempel motiver i svart hvitt. Bland gjerne fotografier med illustrasjoner og sitater på bildeveggen din. Det finnes ingen regler og retningslinjer, og du kan heller prøve deg fram og se hva du synes ser pent ut. Er du nysgjerrig på å prøve å lage en bildevegg, men kjenner at du vil ha flere tips og ideer? Da kan du med fordel se her i vår guide. Der har vi samlet litt av våre tanker om temaet.