Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer 10x13 cm

Våre 10x13 cm rammer er i en veldig kjekk og praktisk størrelse som er litt mindre enn et postkort. De passer derfor godt til mindre motiv og fotografier som du vil ramme inn. Disse fotorammene kommer i forskjellige stiler for at det skal bli lett for deg å finne den perfekte rammen til det perfekte bildet.

Vil du ha en ramme til et bilde i 13x10 cm er ikke det noe problem – alle våre rammer kan nemlig brukes i liggende format.

21 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 10x13 cm

Her har vi samlet rammer for bilder i størrelsen 10x13 cm. I vårt sortiment finner du rammer i ulike farger og modeller. Flere av våre rammer kan både henges opp eller settes enten på et bord eller en hylle. Med en fotoramme kan du enkelt piffe opp hjemmet ditt, og med rett ramme vil du fornemme følelsene bildet ditt formidler.

Hos oss finner du de aller fineste rammene! Uansett hvilken type ramme du er ute etter, så er sannsynligheten stor for at du finner den i vårt sortiment. I denne kategorien finner du våre rammer som passer størrelsen 10x13 cm, altså foto med størrelsesforhold 3:4. Disse rammene passer perfekt for deg som har flere mindre bilder som du vil henge på veggen eller sette på en fin skjenk.

I vårt utvalg finner du en variasjon av ulike stiler, og vi håper derfor at du skal kunne finne en ramme som faller i smak. Når man kjøper en ramme er det viktig at den føles riktig, og den skal passe inn i innredningen samt gi bildet en fin innramming. Sjekk gjerne vårt utvalg av rammer i størrelsen 13x10 cm over, og finn din favoritt allerede i dag!