Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Plakatrammer 58x100 cm

Våre rammer i 58x100 cm er veldig populære til postere. Spesielt våre fine trerammer i hvit og svart.

18 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 58x100 cm

Er du på jakt etter en fotoramme i størrelsen 58x100 cm? I så fall har du kommet til riktig sted. I vårt sortiment finnes et bredt utvalg av fotorammer i størrelsen 58x100 cm. Dette litt lange og smale formatet passer fint på en smalere vegg, eller hvorfor ikke henge flere rammer inntil hverandre for å skape en fin enhet?

Våre bilderammer er laget for å kunne monteres både stående og liggende. På den måten trenger du ikke å tilpasse rammen etter motivet, ettersom du når som helst kan endre bildets plassering. Den ene dagen vil du kanskje plassere et bilde av et høyt tårn i fotorammen, og da henger det naturligvis i stående stilling. Når du er lei av det motivet, kan du enkelt bytte det ut mot en vidstrakt strand og ha bildet hengende i horisontal stilling.

Hvilken farge passer best?

Vet du allerede hvilket motiv du vil ramme inn, eller tar du utgangspunkt i rammen og velger motiv deretter? Uansett kan du velge mellom flere når du velger fotorammen din i størrelsen 58x100 cm. Er det sober svart som lokker? Glamorøst gull? Eller kanskje en mer tradisjonell farge? Se deg rundt i sortimentet vårt og finn ut hvilken stil som passer best for deg.

Når du velger farge på rammen, kan du enten velge en farge som får rammen til å smelte inn med den øvrige innredningen, som for eksempel en hvit ramme mot en hvit vegg. Eller du kan velge en farge som har helt motsatt effekt, som for eksempel en svart ramme mot en hvit vegg. Fargen på rammen påvirker også hvor framtredende motivet blir.

En gullfarget ramme kan skape en følelse av luksus og glamour, mens en treramme gir et betydelig mer naturlig og gammelt inntrykk. Det kan være morsomt å prøve ut hvordan et motiv oppleves, avhengig av hvilken ramme man bruker. Prøv gjerne selv!

I tillegg til å velge farge på rammen kan du også velge om du vil ha en ramme med matt eller blank overflate. Det kan synes som en ubetydelig detalj, men rammens finish kan faktisk ha større betydning enn man tror for hele bildets utseende. Generelt kan man si at en matt ramme gir et litt roligere inntrykk, mens en blank ramme trekker til seg litt mer oppmerksomhet.

Smarte tips

Har du vært med på å ramme inn et motiv, og når du endelig har fått det nye bildet på plass, kan du knapt se motivet på grunn av alle fingeravtrykkene som du uheldigvis har plassert på glasset mens du jobbet med å få motivet på plass? Irriterende, ikke sant? En enkel måte å unngå dette på er ved å bruke et par tynne bomullsvanter når du jobber med bildet ditt. Det er betydelig lettere å unngå fingeravtrykk på den måten, og mye lettere enn å prøve å fjerne dem etterpå. Våre bomullsvanter finnes i mange størrelser og passer derfor til både store og små hender.

Et annet smart tips vi vil gi deg, er at du kan bruke såkalte frame bumpers. Dette er små selvklebende beskyttelser som festes på baksiden av bildene dine for å beskytte veggen mot merker.